Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Blackberry Z30 - Tips & Tricks

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Vragen & antwoorden voor de Blackberry Z30

 • Kan ik met mijn Blackberry Z30 gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Wat is BlackBerry Messenger? Kan ik met mijn Blackberry Z30 pingen?

  Antwoord:

  BlackBerry Messenger (BBM) is een applicatie waarmee je berichten verstuurt. Dit heet "pingen". Deze messaging-dienst is niet alleen beschikbaar voor BlackBerry-gebruikers, maar ook voor Android-, iOS- en Windows Phone-gebruikers.
  Bij BlackBerry Messenger zie je of je berichten zijn afgeleverd (D) en gelezen (R). Daarnaast biedt Blackberry Messenger ook mogelijkheden voor videogesprekken en het delen van foto’s of  bestanden. Ook kunt je je scherm delen met anderen, om bijvoorbeeld tegelijk een document te bekijken of hen mee te laten kijken door je camera.

  Meer informatie over het Blackberry OS besturingssysteem vind je op de volgende pagina.

 • Hoe kan ik mijn Blackberry Z30 verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je BlackBerry-toestel met je computer door een kabeltje die in de USB-poort van de PC gaat. 

  Daarnaast kun je BlackBerry's programma gebruiken: BlackBerry Link. Met dit programma synchroniseer je je toestel, en maak je een back-up van je bestanden. 

 • Ik heb een ander formaat simkaart nodig dan ik momenteel heb. Wat moet ik doen?

  Antwoord:

  Tegenwoordig zijn er simkaarten in drie verschillende formaten in omloop: regulier, micro en nano. Als je simkaart te klein is voor je telefoon, kun je een sim-adapter gebruiken. Op deze manier past de simkaart weer in je telefoon. Als je simkaart te groot is, kun je deze bijknippen met een simkaart knipper. Het bijknippen van een simkaart kan ook gratis voor je gedaan worden in één van de Belsimpel winkels.

 • Hoe krijg ik software updates voor mijn Blackberry Z30?

  Antwoord:

  Blackberry kondigt zelf de updates voor haar producten aan. Het verschilt per toestel of een update beschikbaar zal worden. De software van je Blackberry toestel kan op verschillende manieren geupdate worden. De eerste mogelijkheid is via Blackberry Desktop Software. Dit programma installeer je op een computer en vervolgens kun je je smartphone hierop aansluiten en de software installeren. De tweede mogelijkheid is via je telefoon zelf, via Opties > Apparaat > Software updates.

Alle vragen & antwoorden