Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

BlackBerry Z3 - Tips & Tricks

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Vragen & antwoorden voor de BlackBerry Z3

 • Kan ik met mijn BlackBerry Z3 gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Hoe kan ik mijn BlackBerry Z3 verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je BlackBerry-toestel met je computer door een kabeltje die in de USB-poort van de PC gaat. 

  Daarnaast kun je BlackBerry's programma gebruiken: BlackBerry Link. Met dit programma synchroniseer je je toestel, en maak je een back-up van je bestanden. 

 • Ik heb een ander formaat simkaart nodig dan ik momenteel heb. Wat moet ik doen?

  Antwoord:

  Tegenwoordig zijn er simkaarten in drie verschillende formaten in omloop: regulier, micro en nano. Als je simkaart te klein is voor je telefoon, kun je een sim-adapter gebruiken. Op deze manier past de simkaart weer in je telefoon. Als je simkaart te groot is, kun je deze bijknippen met een simkaart knipper. Het bijknippen van een simkaart kan ook gratis voor je gedaan worden in één van de Belsimpel winkels.

 • Hoe krijg ik software updates voor mijn BlackBerry Z3?

  Antwoord:

  Blackberry kondigt zelf de updates voor haar producten aan. Het verschilt per toestel of een update beschikbaar zal worden. De software van je Blackberry toestel kan op verschillende manieren geupdate worden. De eerste mogelijkheid is via Blackberry Desktop Software. Dit programma installeer je op een computer en vervolgens kun je je smartphone hierop aansluiten en de software installeren. De tweede mogelijkheid is via je telefoon zelf, via Opties > Apparaat > Software updates.

 • Het mobiele internet op mijn BlackBerry Z3 doet het niet, maar in een ander toestel doet de simkaart het wel. Wat te doen?

  Antwoord:

  In de meeste gevallen werkt mobiel internet direct wanneer je je simkaart in je smartphone plaatst. Wanneer dit niet zo is kan het zijn dat je handmatig een APN moet instellen. In het Dossier APN Instellingen lees je hoe dat moet en wat je moet invullen!

Alle vragen & antwoorden