BlackBerry Q5 White - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

7,8
3 geverifieerde reviews
4 sterren
Goed
  • Camera: 8,3
  • Scherm: 8,3
  • Snelheid: 10
  • Batterijduur: 6,7
  • Prijs/kwaliteit: 5,8
6,5
3,5 sterren
Beoordeling

Blackberry Q5 in het wit

Dhr Koeman | 28 november 2013 over de BlackBerry Q5 White

Na een week wachten kreeg ik mijn Blackberry eindelijk en heb er met veel plezier wel twee weken gebruik van mogen maken.
Op een avond liep hij vast kon ik enkel maar in mijn SD-kaart, hij werd vervolgens aan de achterkant gloeiend heet. Hij viel uit en startte opnieuw op.
Tot mijn verbazing was de batterij leeg, laadde hem opnieuw op die nacht.
De daarop volgende dag ging de batterij iets meer dan 12 uur mee.

Heb hem dus terug gestuurd in afwachting van mijn reparatie schrijf ik nu deze recensie.

Naast dit probleem was de interface van Blackberry erg prettig, het toetsenbord voelde degelijk aan en typen ging makkelijk.

De Blackberry Hub is ideaal voor social media, e-mail en WhatsApp. Daarnaast was de processor erg vlot en de Blackberry internet browser met alle kleine vensters vond ik erg prettig.

Al met al heeft Blackberry zich met het besturingssysteem zich overtroffen en wil ik niet meer terug naar Android.

Over Blackberry World (app store) lopen sommige mensen wat te klagen maar ik vind dat men toch een redelijk aanbod heeft. De apps die je meestal gebruikt vind je daarin.

Maar als ik de keus zou hebben tussen dit model en de BlackBerry Q10 had ik denk ik toch voor de Q10 gekozen. Want het niet zelf kunnen verwisselen van de accu vind ik in mijn geval erg storend.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Blij mee

donna | 15 november 2013 over de BlackBerry Q5 White

Hij is lekker groot. Touchscreen met toetsenbord omdat ik veel type. Ik ben er super blij mee!

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Prima toestel!

Marcel Bogaerts | 5 september 2013 over de BlackBerry Q5 Black

Omwille van de dure BlackBerry Internet Service wilde ik mijn handige Bold 9780 vervangen door een ander, minstens even gebruiksvriendelijk toestel. Met het BlackBerry 10 besturingssysteem heb je geen aparte BB internet service meer nodig en omdat ik graag een fysiek toetsenbord heb was de keuze voor de Q5 snel gemaakt.
Ik heb de Q5 nu twee dagen in huis en ik vind het een prachtig toestel. Omdat een aantal handelingen via het touchscreen gebeuren is het even wennen, maar alles wijst zichzelf snel uit en de instructies online zijn kristalhelder. Een zwak punt van de Bold 9780, de piepkleine zo goed als onleesbare internet pagina's, is bij de Q5 onbestaande. De voorge´nstalleerde apps zijn meer dan voldoende voor mij. WhatsApp stond er niet bij, maar was snel gevonden en ge´nstalleerd. Of BlackBerry World in voldoende ontspanning voorziet kan ik niet beoordelen want spelletjes interesseren mij niet.
BlackBerry Hub is een schitterende surplus. Alle berichten van alle toepassingen in ÚÚn overzichtelijke lijst bij elkaar. Super gemakkelijk. Synchronisatie tussen toepassingen is ook knap. Evenementen op Facebook waar ik naartoe ga staan bv. meteen in het agenda. Dat was nieuw voor mij.
Door het zakelijke, strakke ontwerp van het toestel oogt het niet flashy en zal het voor veel jongere mensen mogelijk een te saai, niet eigentijds genoeg uitzicht hebben, maar dat is voor mij totaal onbelangrijk.
In zijn geheel een leuke, handige en zeer praktische telefoon waar ik nog jaren plezier van hoop te hebben.

Video's over de BlackBerry Q5 White

Belsimpel-productvideo voor de BlackBerry Q5 White