BlackBerry Passport Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,3
12 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,4
  • Scherm: 8,3
  • Snelheid: 9,6
  • Batterijduur: 9,4
  • Prijs-kwaliteit: 10
9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Een echte aanrader voor zakelijk gebruik

P Bosch | 25 september 2015 over de BlackBerry Passport Silver Edition

Was wat sceptisch maar toch besloten om een Blackberry Passport aan te schaffen. Het gebruik van een echt toetsenbord, wat veel typo's en vingerafdrukken voorkomt, is echt een aanrader. Tel hierbij de enorm lange batterijduur bij op en je hebt een top toestel. Supersnelle en probleemloze levering. 's Avonds besteld en de volgende ochtend om 11:00 uur geleverd.
Met name voor de zakelijke gebruiker een aanrader, als je smartphone zoekt die er goed uitziet, niet direct buigt en lang met een batterij doet is dit je toestel. Voor mensen die veel games spelen, video's bekijken of veel apps uit de Play Store willen gebruiken, zijn er betere alternatieven

0
0

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Blackberry Passport Silver edition

Paul | 25 september 2015 over de BlackBerry Passport Silver Edition

Na veel wikken en wegen waren de keuzes:
Android, Apple iPhone 6S, wachten op Windows Phone 10 of een Blackberry.

De knoop moest doorgehakt worden en wou iets anders dan velen hebben.
De grote winnaar is dan duidelijk Blackberry. Ze hebben hun toestel terug gebracht met een mooi 1:1 scherm, 4,5" en dat leesgemak van mail en websites is echt direct duidelijk!.

Voor de basis functies, TOP telefoon met een gigantisch sterke accu!

0
0

10
5 sterren
Fantastisch

Blackberry Passport (SILVER edition)

Nelson N. | 5 september 2015 over de BlackBerry Passport Silver Edition

The Blackberry Passport is the best phone ever. It's fast, it can use Android apps, the camera is amazing and the silver edition looks premium. The phone feels solid in your hand, sound quality and screen size are perfect, the keyboard is a boss. This phone has a great battery life. It's a phone for a boss.

0
0

8,0
4 sterren
Erg goed

Prima

M.H.M Pegge | 7 augustus 2015 over de BlackBerry Passport Black

De BlackBerry Passport bevalt mij super. Op zakelijk gebied echt een fijn toestel. Ik kan maar twee kleine min puntjes bedenken;. Hij zit niet zo lekker in je broekzak en de apps zijn wat minder dan die van Apple.

0
0

10
5 sterren
Fantastisch

Simpelweg meer dan tevreden.

Albapa | 9 maart 2015 over de BlackBerry Passport Black

Na jaren Android te hebben gehad, heb ik nu toch besloten om een Blackberry te kopen.

NADELEN:
*Het enige nadeel dat ik aan dit toestel heb kunnen ontdekken, is dat je Youtubefilmpjes niet op het volledige scherm kunt zien, maar met zwarte balken er boven en onder. Dit komt doordat de meeste filmpjes in breedbeeldformaat zijn.

VOORDELEN:
* Het geluid is echt goed te noemen. Als je hem op zijn hardst zet, klinkt hij nog steeds helder.
* Het beeldscherm is duidelijk en geeft een scherp beeld. Kleine letters zijn duidelijk.
* Foto's zijn duidelijk, ook in donkere situaties. Ik heb mooie plaatjes geschoten in een museum.
* Het toetsenbord typt lekker weg, het gaat steeds beter. De aanraakgevoelige toetsen zijn handig om door websites of documenten te scrollen, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken.
* Het Blackberry besturingssysteem is erg gebruikersvriendelijk en werkt erg snel en je merkt dat er goed nagedacht is bij het ontwerp ervan. Ik mis bijvoorbeeld de home-knop niet, omdat je alles met swype-bewegingen kunt openen en sluiten en/of terug naar de home screen.
* Je kunt Android apps downloaden via de Amazone App Store. Dit werkt goed en er is ook genoeg keuze. Iedere dag mag ik een betaalde app gratis downloaden bij Amazone. Natuurlijk kun je ook apps downloaden via Blackberry App Store.
* Erg handig is Blackberry Hub, waar je in een oogopslag je e-mail, SMS, Twitter of Facebook berichtjes kunt zien. Ook kun je hier gelijk antwoorden op je e-mail.
* Ook zit er standaard een Office-pakket bij, waar je Excel, Word en Powerpoint bestanden kunt maken of lezen. Daar komt het grote vierkante scherm goed tot zijn recht.
* Wat ook handig is, is dat je e-mails kunt lezen wanneer je Youtube filmpjes draait en dat ook de de muziek van Youtube gewoon blijft spelen op de achtergrond. Zelfs als je het scherm afzet, blijft Youtube nog spelen op de achtergrond.
* De batterij gaat erg lang mee, ondanks intensief gebruik.
* De opslag van 32 GB is meer dan genoeg, maar anders kun je er nog microSD-kaartje in stoppen.
* Het formaat van deze mobiel past goed in mijn hand, ondanks dat ik kleine handen heb. Ook in mijn spijkerbroek en jaszak past hij prima.

0
0

Video's over de BlackBerry Passport Black

Belsimpel-productvideo voor de BlackBerry Passport Black