Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

BlackBerry KEYone - Reviews

Online: 2-4 werkdagen
Winkels: Niet op voorraad

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

10
5 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: E Jacobs

21 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

In 1 woord: Geweldig

Heb het toestel vandaag binnengekregen. De service van Belsimpel is geweldig, tot mijn verbazing 2 pennen in het pakketje erbij, liet ik deze nou net nodig hebben.
Het toestel, geweldig. Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer een fysiek toetsenbord heb. Was het touchscreen zo beu! Had hiervoor een samsung galaxy s7 edge. Maar deze is in mijn ogen 100 x beter.
Het toetsenbord is weer even wennen maar werkt prima.
Het touchscreen is ook prima, helder scherm en reageert goed.
Camera is goed genoeg, voor perfecte foto's heb ik een spiegelreflex. Maar voor dagelijks gebruik is de ingebouwde camera meer dan goed genoeg.
De batterij ben ik zeer tevreden over, laad snel op en gaat lang mee.

Al met al, een fantastisch ding! En een erg tevreden klant.

Review van: Chefke

17 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

BlackBerry Keyone -

Het toestel is gebouwd als een tank, het is ook wat zwaarder dan de nieuwe Iphone x of galaxy s8 maar dit vind ik persoonlijk een voordeel. Bouwkwaliteit is goed te noemen. Ik heb hiervoor een Blackberry Passport gehad, en had mijn twijfels over het toetsenbord. De toetsen zijn inderdaad kleiner maar ik typ uiteindelijk net zo snel als op mijn Passport. De batterij is echt uitmuntend te noemen, ik doe er namelijk 3 a 4 dagen mee. Opladen is gepiept binnen een uur,

Het geluid vind ik ietwat tegenvallen in vergelijking met Passport(die was ook stereospeaker). Volume gaat niet zo hard maar had wel beter gekund, al is het zeker niet slecht. Ik vond persoonlijk het Blackberry OS 10 iets fijner(vooral makkelijker) werken dan android, maar android is geen achteruitgang. Het is misschien nog een kwestie van wennen. De apps en games werken gewoon prima op deze telefoon, hoewel je deze telefoon voor games natuurlijk niet hoofdzakelijk voor gebruikt. Dit is echt een fantastische telefoon als je deze hoofdzakelijk gebruikt voor tekstverwerken . Je kan de toetsen een shortcut geven, dus als je bijvoorbeeld op de toets W drukt dan opent die whatsapp. dit werkt fantastisch en gaat echt snel, evenals de fingerprint scanner( werkt nog sneller dan op de Iphone die ik had gebruikt)

Eigenlijk is deze Blackberry de Darth Vader onder de telefoons. Hij springt er bovenuit, is een badass, krachtig en robuust, en men houdt er geen rekening mee. Misschien omdat blackberry tegenwoordig een beetje het buitenbeetje is zoals Darth Vader.

Review van: W Lensselink

4 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Je wilt toch nooit meer iets anders!!!!

Ben een BlackBerry fan vanaf het eerste uur! Zelfs nog de BlackBerry zonder telefoon. Jullie kunnen mij niet blijer maken dan met deze Blackberry waarbij beveiliging in hoog vaandel wordt gedragen!!
Weet zeker dat ik met deze Blackberry weer een heleboel mensen kan overtuigen van alle pluspunten en het gemak van deze mobiele telefoon. Met hierbij een leverancier als Belsimpel is het plaatje compleet. Zover bedankt en graag tot ziens!
Willem Lensselink

Review van: S.G Grzonkowska

8 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

I

Seriously! I'am in love :)
Work with you is genius! Everything is very simple and very clear and soooo fast!
Yesterday I found phone from my dreams (of cours - blackberry keyone ♡ ) and what?
today, now - Blackberry is with me ;)

full of love!

and see you soon!
I will tell about Belsimple everyone! for sure!

Review van: E.G.K

6 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Een communicatie werkpaard

De BlackBerry nu 5 dagen in gebruik, wel even wennen aan de overgang naar Android, maar nu gewend and de best of both worlds, de combinatie en Android en BlackBerry is erg prettig, schakelen tussen meerdere talen met BlackBerry Keyboard App, een echte communicatie pc in handformaat, door de hoeveelheid RAM (4 G) werkgeheugen blijft het werken met voor mij af en toe meer dan 15 open apps een zeer vlotte machine die ook lekker in de hand ligt. De accuduur is geweldig, gem 6 uur intensief gebruik per dag en nog 40% over hebben aan het eind van de dag. Dit toestel kan ik van harte aanbevelen!

BlackBerry KEYone 64GB Black

€ 399,00

Video's over de BlackBerry KEYone

Belsimpel.nl-productvideo voor de BlackBerry KEYone