BlackBerry DTEK50 Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,2
5 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 8,5
  • Scherm: 9
  • Snelheid: 9,5
  • Batterijduur: 10
  • Prijs-kwaliteit: 9
9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Geweldig toestel

EJR Wigeri van Edema | 13 december 2017 over de BlackBerry DTEK50 Black

Leuke prijs, goed toestel. Erg fijn toetsenbord, Android Apps op de best beveiligde telefoon ter wereld: BlackBerry.
Wat vooral opvalt is de geluidskwaliteit, het toestel beschikt over luidsprekers aan beide kanten. Het geluid komt dus van 2 kanten wat zorgt voor meer volume en de kwaliteit van het geluid is perfect.

0
0

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig toestel

F Koliakis | 1 december 2016 over de BlackBerry DTEK50 Black

Ik heb dit toestel nu ruim 3 maanden. Mijn vorige toestel was ook een Blackberry maar dan een Z10 met BB 10. De voornaamste rede voor het aanschaffen van dit toestel was de Blackberry hub. Het werk ietjes anders dan op BB10 maar heeft mij niet teleurgesteld. Gebruik dit toestel voornamelijk voor zakelijke doeleinde en heeft mij tot nu toe niet teleurgesteld.
Het is een fijne telefoon om te bellen. Dit toestel heeft goed en helder geluid. De 'convenience knop' gebruik ik om een zoekactie te doen op mijn toestel. Werkt net als bij mijn vorige telefoon de Blackberry Assistant. De batterij is wat kleiner dan de andere toestellen. geef toe dat dit een probleem kan zijn voor sommige mense. Ik heb de helderheid van het scherm zo laag mogelijk gezet, want die gebruikt veel stroom. Ook handig zijn de al voorgedefinieerde snelkoppelingen voor allerdaags gebruik. Zeker als het om zakelijke taken, zoals een mail of SMS opstellen. Of gelijk een video opname te starten zonder daarvoor eerst de foto app te starten.
Het scherm is mooi en laat de kleuren goed zien. Natuurlijk is beveiliging een must voor de zakelijke gebruiker. Dit toestel heeft de DTEK suite aan boord die de beveiliging voor je checkt. Voor dit toestel is ook klaar voor Android 7 die na alle waarschijnlijkheid het eerste kwartaal van 2017 uitgerold gaat worden door Blackerry.
De foto's en video's die dit toestel maakt zijn van goede kwaliteit. het is géén S7 kwaliteit maar daar is de prijs ook na. Voor mij is het voldoende, mede door alle instellingen die je kan aanpassen. Zo kun je auto mode hanteren of de instellingen, zoals ISO waarde, sluitertijd en belichting handmatig aanpassen.

Ik zou dit toestel zeker aanraden.

0
0

9,5
5 sterren
Fantastisch

Kleine aanvulling op mijn vorige review

Martijn | 16 augustus 2016 over de BlackBerry DTEK50 Black

Nu ik de Dtek50 nog wat langer gebruik en de app Greenpower (batterij-manager) geïnstalleerd heb, gaat de batterij aanzienlijk langer mee. Ik red er nu zeker een dag mee en dan synchroniseer ik vijf email-accounts, lees wat nieuws en verzend diverse WhatsApps. Dit is zeker niet slechter dan de Galaxy S6 die mijn vrouw gebruikt.

Misschien dient de batterij wat vaker te zijn ont- en geladen, voordat de levensduur erop vooruit gaat. Kan zeggen dat ik dus nu wel zeer tevreden ben over het toestel. Geluidskwaliteit tijdens het bellen en afspelen van muziek is echt enorm goed. Er zijn veel zaken in te stellen en BlackBerry heeft enkele leuke zaken toegevoegd, zoals mute-to-flip en dubbel tap op het scherm om het toestel te laten ontwaken. Zoals al eerder genoemd, is de Hub echt geweldig. Alle communicatie is daar in één oogopslag inzichtelijk. Wanneer je LinkedIn of een andere sociale app toevoegt, wordt deze automatisch aan de Hub toegevoegd. Je hoeft dus niet langer de diverse apps te checken, alles staat op een centraal punt en is vanuit de hub te beantwoorden.

0
0

9,5
5 sterren
Fantastisch

Goede telefoon, maar erg matige batterij

Martijn | 13 augustus 2016 over de BlackBerry DTEK50 Black

Na gebruik van een BlackBerry Passport ben ik overgestapt op dit nieuwe toestel.

Het is erg prettig om Android te hebben in combinatie met de veiligheid van BlackBerry.
Alle gebruikelijke apps zijn te downloaden uit de Play Store. Het is ook erg handig dat dit toestel je wijst op de permissies die de diverse apps willen hebben en je kan deze eenvoudig afwijzen. De Hub werkt net zo goed als op mijn vorige toestel, de BlackBerry Passport.

Hetgeen wat zeker niet zo goed is aan dit toestel, is de batterij. Als je hem uit de lader haalt, schiet hij vrijwel direct naar 99%. Het is niet ongebruikelijk bij mij dat het toestel, na wat websites bekeken te hebben en enkele WhatsAppjes te hebben verzonden, meer dan 10 à 20% kwijt is binnen 45 minuten en zo gaat dat gestaag naar beneden (en dan durf ik niet eens meer er echt mee te spelen). Als je dit toestel wilt aanschaffen en je hebt gedurende de dag niet direct toegang tot een oplader, zou ik je dit toestel niet aanbevelen.

0
0

8,0
4 sterren
Erg goed

Het is even wennen, maar daarna heel vertrouwd

O.T. Yilmaz | 11 augustus 2016 over de BlackBerry DTEK50 Black

Security!!!!

0
0

Video's over de BlackBerry DTEK50 Black

Belsimpel-productvideo voor de BlackBerry DTEK50 Black