Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Ben informatie over abonnementen, bundels, en mobiel internet

Ben

Ben - Abonnementen en bundels

Met Ben haal je maximaal plezier uit je budget! Ben is de provider die er graag voor zorgt dat je altijd en overal op je eigen manier mobiel bent. Daarom biedt de provider een groot aantal verschillende abonnementen met toestel: waaronder de Ben Promobundel en Ben Actieknallers. De Promobundels zijn voordelige tweejarige abonnementen waarmee je belt, sms’t en internet tegen een extra voordelig tarief. De Ben Actieknallers zijn scherpe deals voor geselecteerde smartphones. De verschillende bundels zijn zo samengesteld dat ze perfect aansluiten bij de mogelijkheden van de toestellen.

Zowel de kleine als grote verbruiker kan terecht bij Ben, dankzij het brede aanbod aan bundels. Bij alle abonnementen van Ben heb je de mogelijkheid om een toestelbundel te kiezen voor nóg meer korting op je nieuwe smartphone. Met deze toestelkorting betaal je een maandelijks bedrag voor je toestel, waardoor de eenmalige aanschafprijs van het toestel sterk afneemt. Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon in één keer af te betalen. De keuze is aan jou, Ben geeft je de vrijheid om te kiezen wat bij je past!


Ben - Sim Only

Nog tevreden met je huidige toestel? Ben biedt ook Sim Only-abonnementen. Een Sim Only-abonnement is een abonnement zonder toestel. Ga je voor een maandelijks opzegbaar contract, dan zit je nergens aan vast. Kies je voor een tweejarig Sim Only-abonnement, dan ontvang je meer korting op je maandelijkse factuur. Wat je ook kiest, met Ben heb je de zekerheid van voordelige tarieven.


Voordelen van Ben

Betrouwbaar netwerk van T-Mobile

Als klant van Ben maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Dit netwerk heeft uitstekende landelijke dekking en is bovendien getest als het beste netwerk van Nederland. Met meer masten en de hoogste gemiddelde internetsnelheden heeft T-Mobile het netwerk met de grootste capaciteit van Nederland. Check de actuele dekking voor mobiel internet en bellen bij Ben hier.

4G

Met 4G van Ben maak je gebruik van supersnel en stabiel internet op het best geteste netwerk van T-Mobile tot 75 Mb/s. Met deze snelheden deel je razendsnel al je foto’s en filmpjes met vrienden en stream je moeiteloos HD-video’s en muziek. Om toegang te krijgen tot het snelle 4G-netwerk van Ben heb je een Ben 4G-bundel nodig en een telefoon die 4G-ready is. Deze informatie vindt je bij de specificaties van het toestel. Ben je al klant van Ben en wil je ook gebruikmaken van 4G? Log dan in op je persoonlijke Ik Ben-pagina en wijzig je bundels gemakkelijk zelf.

Ben app

Je actuele verbruik inzien doe je door eenvoudig in te loggen op je persoonlijke Ik Ben-pagina op de site van Ben of door de Ik Ben-app te downloaden. Hier blokkeer je ook je simkaart, pas je eenvoudig zelf je bundels aan of koop je extra bundels bij. Zo heb je de touwtjes van je Ben-abonnement altijd zelf in handen!

MB Pauze

MB Pauze is een extra service van Ben die verbruik buiten je internetbundel voorkomt. MB Pauze gaat automatisch in zodra je databundel op is. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten. Internetten via wifi blijft natuurlijk gewoon mogelijk. Eenmaal ingeschakeld blijft MB Pauze aan staan, zodat je ook in de volgende maanden beschermd bent tegen extra kosten buiten je bundel. MB Pauze kan op ieder moment aan- of uitgezet worden.

Maandelijks opzegbaar

Ben biedt als een van de weinige providers maandelijks opzegbare Sim Only-abonnementen aan. Zo krijg je als klant alle vrijheid om te doen wat je wilt met je abonnement, iedere maand weer. Bij een Sim Only betaal je alleen voor het gebruik van het Ben-netwerk en heb je geen maandelijkse kosten voor een nieuwe smartphone. Dit scheelt aanzienlijk in de maandelijkse lasten van je abonnement. Ben je nog steeds tevreden met je huidige telefoon, dan is een Sim Only van Ben een hele goede optie.

Flexibel bundels aanpassen

Ben is de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn of haar budget wil halen. Zo kan je gewoon doen waar je blij van wordt, zonder te veel te betalen. Dat is het voordeel van jezelf zijn! Bij Ben zit je nergens aan vast. Je past je bundels namelijk maandelijks omhoog en omlaag aan, waarbij het totale maandbedrag minimaal gelijk blijft aan het bedrag waarmee je je abonnement bent begonnen. Extra bundels kun je per maand aan en uit zetten. Bij Ben geniet je van alle vrijheid en blijf je altijd lekker flexibel!


Ben - Klantenservice

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen of heb je liever persoonlijk contact met een medewerker over je Ben-abonnement? Bel dan naar de klantenservice van Ben. Als klant van Ben bel je naar 1200 met je mobiele Ben-nummer of 0900 – 04 01 405 (€0,35 per gesprek). De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Ben je nog geen Ben-klant, bel dan gratis naar 0800 – 24 62 468. Dit kan op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur.