Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Ben - informatie over abonnementen, Sim Only en voordelen van Ben

Ben

Ben Abonnementen

Met Ben haal je maximaal plezier uit je budget! Ben is de provider die er graag voor zorgt dat je altijd en overal op je eigen manier mobiel bent. Daarom biedt de provider een groot aantal verschillende abonnementen met toestel: waaronder de Ben Promobundel en Ben Actieknallers. Zowel de kleine als grote verbruiker kan terecht bij Ben, dankzij het brede aanbod aan bundels. Bij alle abonnementen van Ben heb je de mogelijkheid om een toestelbundel te kiezen voor nóg meer korting op je nieuwe smartphone. Met deze toestelkorting betaal je een maandelijks bedrag voor je toestel, waardoor de eenmalige aanschafprijs van het toestel sterk afneemt. Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon in één keer af te betalen. De keuze is aan jou, Ben geeft je de vrijheid om te kiezen wat bij je past.

Ben Promobundel

De Ben Promobundels zijn voordelige tweejarige abonnementen waarmee je belt, sms’t en internet tegen een extra voordelig tarief. Je kiest uit verschillende combinaties van bel- en internetbundels. De bundels variëren van weinig tot enorm veel minuten of data. Zowel de kleine als grote verbruiker kan dus uit met een Ben Promobundel. Verandert je verbruik, dan is dat geen probleem. Je past je bundels namelijk maandelijks aan, zowel naar beneden als naar boven. Het totale maandbedrag blijft daarbij minimaal gelijk aan het bedrag waarmee je je abonnement bent begonnen. Daarnaast heb je de optie om te kiezen voor een toestelkorting bundel waarmee je een maandelijks bedrag betaalt voor je nieuwe smartphone. De eenmalige toestelprijs gaat hierdoor omlaag.

Ben Actieknaller

De Ben Actieknallers zijn scherpe deals voor geselecteerde smartphones. De verschillende bundels zijn zo samengesteld dat ze perfect aansluiten bij de mogelijkheden van de toestellen. Je favoriete toestel, samen met een voordelig abonnement: wat wil je nog meer? Met Ben haal je zo veel mogelijk plezier uit je budget! De telefoons bij de Actieknaller-abonnementen wisselen regelmatig, dus de kans is groot dat ook jij je favoriete toestel scoort met een scherpe aanbieding.

Ook voor een Ben verlenging kan je bij Belsimpel terecht en kies je tussen de verschillende Ben Promobundels en Ben Actieknallers.


Ben Voordeelbundels

De extra bundels van Ben zet je aan via je Ik Ben-pagina op de site van Ben of via de Ik Ben-app.

Ben 1000 SMS

Met de Ben 1000 SMS heb je voor een voordelige prijs 1000 sms'jes per maand. Deze extra bundel vraag je eenvoudig zelf aan via de Ben app of de website van Ben.

MB Extra

Als je huidige internetbundel op is en je wilt blijven internetten, dan koop je een MB Extra-bundel. Met deze bundel krijg je extra data om te gebruiken tot het einde van de maand. Bij het ingaan van de nieuwe contractmaand vervallen je MB’s uit de MB Extra-bundel. Je schaft de bundel zo vaak aan als nodig is, er is geen limiet. Kom je maandelijks data tekort, dan is het ook mogelijk om je abonnement naar boven aan te passen.

4G

Gebruik maken van het 4G-netwerk kan bij Ben tegen een zeer voordelige prijs. Je zit niet aan de bundel vast, want je kan de 4G-bundel per maand aan- of uitzetten. Het is wel belangrijk dat je telefoon geschikt is voor 4G. Met 4G internet je met een maximale snelheid van 75 Mb/s.


Ben Sim Only

Nog tevreden met je huidige toestel? Ook biedt Ben Sim Only-abonnementen. Een Sim Only-abonnement is een abonnement zonder toestel. Ga je voor een maandelijks opzegbaar contract, dan zit je nergens aan vast. Kies je voor een tweejarig Sim Only-abonnement, dan ontvang je meer korting op je maandelijkse factuur. Wat je ook kiest, met Ben heb je de zekerheid van voordelige tarieven.


Voordelen van Ben

Betrouwbaar netwerk van T-Mobile

Als klant van Ben maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Dit netwerk heeft uitstekende landelijke dekking en is bovendien getest als het beste netwerk van Nederland. Met meer masten en de hoogste gemiddelde internetsnelheden heeft T-Mobile het netwerk met de grootste capaciteit van Nederland. Check de actuele dekking voor mobiel internet en bellen bij Ben.

Ben 4G

Met 4G van Ben maak je gebruik van supersnel en stabiel internet op het best geteste netwerk van T-Mobile tot 75 Mb/s. Met deze snelheden deel je razendsnel al je foto’s en filmpjes met vrienden en stream je moeiteloos HD-video’s en muziek. Om toegang te krijgen tot het snelle 4G-netwerk van Ben heb je een Ben 4G-bundel nodig en een telefoon die 4G-ready is. Deze informatie vindt je bij de specificaties van het toestel. Ben je al klant van Ben en wil je ook gebruikmaken van 4G? Log dan in op je persoonlijke Ik Ben-pagina en wijzig je bundels gemakkelijk zelf.

Ben app

Je actuele verbruik inzien doe je door eenvoudig in te loggen op je persoonlijke Ik Ben-pagina op de site van Ben of door de Ik Ben-app te downloaden. Hier blokkeer je ook je simkaart, pas je eenvoudig zelf je bundels aan of koop je extra bundels bij. Zo heb je de touwtjes van je Ben-abonnement altijd zelf in handen.

Ben MB Pauze

MB Pauze is een extra service van Ben die verbruik buiten je internetbundel voorkomt. MB Pauze gaat automatisch in zodra je databundel op is. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten. Internetten via wifi blijft natuurlijk gewoon mogelijk. Eenmaal ingeschakeld blijft MB Pauze aan staan, zodat je ook in de volgende maanden beschermd bent tegen extra kosten buiten je bundel. MB Pauze kan op ieder moment aan- of uitgezet worden.

Ben maandelijks opzegbaar

Ben biedt als een van de weinige providers maandelijks opzegbare Sim Only-abonnementen aan. Zo krijg je als klant alle vrijheid om te doen wat je wilt met je abonnement, iedere maand weer. Bij een Sim Only betaal je alleen voor het gebruik van het Ben-netwerk en heb je geen maandelijkse kosten voor een nieuwe smartphone. Dit scheelt aanzienlijk in de maandelijkse lasten van je abonnement. Ben je nog steeds tevreden met je huidige telefoon, dan is een Sim Only van Ben een hele goede optie.

Flexibel bundels aanpassen

Ben is de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn of haar budget wil halen. Zo kan je gewoon doen waar je blij van wordt, zonder te veel te betalen. Dat is het voordeel van jezelf zijn. Bij Ben zit je nergens aan vast. Je past je bundels namelijk maandelijks omhoog en omlaag aan, waarbij het totale maandbedrag minimaal gelijk blijft aan het bedrag waarmee je je abonnement bent begonnen. Extra bundels kun je per maand aan en uit zetten. Bij Ben geniet je van alle vrijheid en blijf je altijd lekker flexibel.


Ben Klantenservice

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen of heb je liever persoonlijk contact met een medewerker over je Ben-abonnement? Bel dan naar de klantenservice van Ben. Als klant van Ben bel je naar 1200 met je mobiele Ben-nummer of 0900 04 01 405 (€0,35 per gesprek). De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Ben je nog geen Ben-klant, bel dan gratis naar 0800 24 62 468. Dit kan op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur.