Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Asus Zenfone 4 Max (5.5) - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
1 geverifieerde review
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 10

Review van: R caglar

11 januari 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

hele toffe telefoon voor weinig

Ik heb al een hele tijd een oog op de asus zenfone 4 max 5.5 ivm 5.0 mah accu die wel 2 dagen meegaat en de dubbele simkaart functie waarbij je niet je simkaart hoeft te wisselen als je naar het buitenland gaat en gebruik maakt van een 2e simkaart. Wat ook best goed is dat je het geheugen kunt uitbreiden tot wel 256gb.

Ik heb het uit eindelijk besteld voor vervanging van mijn samsung S6 die ik al 2 jaar bezit en geen nieuwe dure telefoon meer wat nu een hype is. De telefoon is netjes aangeleverd bij mij en heb gelijk alles overgezet en mijn simkaarten ingezet. Tot nu toe ben ik heel erg blij met het toestel en giga blij. Scherm resolutie is laag maar dat merk je niet heel erg veel. Telefoon ondersteund ook geen 5ghz wifi wat ik niet erg vind.

Het enige minpunt wat ik vond was dat er op de website stond dat het telefoon over een transparante jelly hoesje bevind, maar tijdens openen van het pakket bleek geen hoesje in te zitten en had moeten bellen. Tijdens het bellen is mij snel beloofd voor een nieuwe hoesje zonder kosten zonder enige andere kosten.

Een snelle handeling van belsimpel moet ik zeggen.

Video's over de Asus Zenfone 4 Max (5.5)

Belsimpel-productvideo voor de Asus Zenfone 4 Max (5.5)