Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Apple iPhone 6 Certified Pre-Owned - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de Apple iPhone 6 Certified Pre-Owned

 • Wat houdt Certified Pre-Owned in?

  Antwoord:

  Als je toestel het label 'Certified Pre-Owned' draagt, betekent dit dat je toestel eerder in gebruik is geweest door een ander persoon. Het toestel is, voordat deze opnieuw werd aangeboden, aan een uitgebreide test van Apple onderworpen. Ook nieuwe toestellen gaan door deze test. Je weet dus zeker dat je toestel perfect werkt. Ook heeft je iPhone een volledig nieuwe behuizing en een nieuwe accu gekregen. Daarnaast heb je gewoon een jaar fabrieksgarantie, net zoals bij andere iPhones. Je hebt dus een zo goed als nieuw toestel én draagt een steentje bij aan het milieu. 

 • Waarom werkt de microfoon of luidspreker niet op mijn Apple iPhone 6 Certified Pre-Owned?

  Antwoord:

  Als je dit toestel nieuw gekocht hebt, kan het lijken dat de luidspreker en/of microfoon van de telefoon het niet doet. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je tijdens het bellen de tegenpartij niet hoort. Dit komt omdat dit model standaard geleverd wordt met een beschermende folie eromheen. De folie bedekt ook de luidspreker en de microfoon, waardoor het lijkt alsof deze onderdelen niet naar behoren werken. Verwijder het folie van de voor- en achterkant om goed gebruik te maken van je telefoon.

 • Hoe werkt Touch ID op mijn Apple iPhone 6 Certified Pre-Owned?

  Antwoord:

  De roestvrijstalen ring rondom de homeknop meet veranderingen in elektrische spanning en merkt daardoor een lichte aanraking van de homeknop op. Op dat moment wordt de sensor actief. Het is hierbij niet nodig om je vinger plat op de scanner te leggen, deze kan vanuit meerdere hoeken worden herkend. De software leest het reliëf van je vinger. Je kunt op één apparaat meerdere vingers instellen.

  Via Instellingen > Algemeen > Touch ID & Wachtwoord kun je instellen dat je jouw apparaat wilt beveiligen met een vingerafdruk. Touch ID kan ook gebruikt worden om aankopen te doen in de App Store, iTunes of iBooks. 

 • Hoe bedien ik de Apple iPhone 6 Certified Pre-Owned met één hand?

  Antwoord:

  Apple bedacht een feature om ook een groter scherm met een hand te kunnen bedienen, namelijk ‘Reachability’ of ‘bereikbaarheid’. Tik  tweemaal op de Touch-ID (de thuisknop) en het scherm zakt wat naar beneden. Zo klik je ook apps bovenin het scherm gemakkelijk aan. Let er wel op dat je de Touch-ID niet helemaal indrukt, maar alleen aanraakt. Anders activeert de appkiezer in plaats van de bereikbaarheid. Met deze feature blijft het toestel gemakkelijk te bedienen met slechts een hand. 

 • Wat moet ik doen als één van de speakers het niet doet bij mijn Apple iPhone 6 Certified Pre-Owned?

  Antwoord:

  Bij dit model telefoon horen we regelmatig dat één van de speakers niet zou werken. In vrijwel alle gevallen wekt het design de indruk dat er twee speakers zijn, terwijl dit er in werkelijkheid maar één is. De andere "speaker" is dan eigenlijk een microfoon, maar ziet er net zo uit als een speaker. Dit is dus geen defect: je telefoon werkt gewoon zoals het hoort. 

Alle vragen & antwoorden