Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Apple iPhone 5S Refurbished - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de Apple iPhone 5S Refurbished

 • Wat houdt refurbished in bij mijn Apple iPhone 5S Refurbished?

  Antwoord:

  Je kunt 'refurbished' vertalen als 'gereviseerd'. Een refurbished iPhone is dus eerder gebruikt, en daarna schoongemaakt, opgefrist en gerenoveerd. De binnenkant van de toestellen zijn 100% werkend. Aan de buitenkant zitten misschien lichte krassen, waardoor de iPhones er niet helemaal meer als nieuw uitzien.

 • Waar komt mijn Apple iPhone 5S Refurbished vandaan?

  Antwoord:

  Belsimpel.nl koopt de refurbished iPhones in bij Forza, dit is een Nederlandse leverancier. Forza is in de Benelux één van de grootste leveranciers wat betreft refurbished Apple-apparaten. Alle Forza iPhones ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole en worden door gespecialiseerde robots op meer dan 50 punten gecheckt. Daarbij staat een uitgebreid team van technici klaar om de iPhones extra te checken en, wanneer nodig, onderdelen te vervangen.

 • Wat voor productconditie mag ik bij mijn Apple iPhone 5S Refurbished verwachten?

  Antwoord:

  Alle Forza Refurbished iPhones bij Belsimpel.nl hebben een A-grade. In het Forza-gradatiesysteem van voor 14 juli 2017, hadden deze toestellen een sterrengradatie van vier sterren. Bij aankoop van je toestel kun je het volgende verwachten:

  • Er zijn diverse lichte cosmetische gebruikerssporen op te vinden;
  • In perfecte technische conditie;
  • Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen.
 • Wat wordt er in de doos van mijn Apple iPhone 5S Refurbished bijgeleverd?

  Antwoord:

  De telefoons worden geleverd in een goede verpakking inclusief oplader. In het zwarte Forza doosje vind je naast je toestel een originele adapter en originele oplaadkabel. Er worden geen oordopjes meegeleverd.

 • Zit er garantie op mijn Apple iPhone 5S Refurbished?

  Antwoord:

  Jazeker! Op alle Forza Refurbished telefoons heb je gewoon recht op de gebruikelijke garantie van 2 jaar. Heeft je telefoon binnen 2 jaar een defect? Dan kun je dus gebruik maken van de standaard garantieprocedure. Hiervoor dien je je toestel aan te melden via je orderstatus.

Alle vragen & antwoorden