Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Apple iPhone 4 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
42 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: H.J. Posno

8 januari 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Fijn en goed in de hand

Ik vind het een fijn toestel! Echter de geluiden/tonen zijn niet echt instelbaar of toe te voegen. Ik kan bij WhatsApp geen eigen toon toevoegen. Geluiden vind ik te zacht, maar ja ik ben 70 jaar jong.

Review van: Marcel van Maanen

1 december 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Heel goed

Ben zeer tevreden met mijn iPhone. Was al gewend aan de iPad.
De werking is nagenoeg gelijk. Erg prettig!

Review van: Marco Otte

26 november 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Perfecte telefoon voor een perfecte prijs

Al jaren trouwe Apple fan. Begonnen met de 2G uit de VS over laten komen, inmiddels aan de 5.
Deze 4 is voor mijn dochter die genoeg had van haar Samsung en alle problemen.
Eigenlijk nooit problemen met iPhones. De beperkingen van de toegang zijn voor de normale gebruiker alleen maar prettig.
Updates zijn regelmatig en geven vaak mooie nieuwe functionaliteit.
Bediening is eigenlijk feilloos en synchroniseren met iTunes (of eventueel andere programma's) werkt vloeiend.

Plus de supersnelle service van Belsimpel is dit een no-brainer voor iedereen die een goede telefoon wil voor een betaalbare prijs.

Review van: D. Vrolijk

3 november 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima telefoon

Onlangs heb ik een Apple iPhone 4 aangeschaft bij Belsimpel.nl. De telefoon heb ik nu enkele maanden in bezit en bevalt prima. In algemene zin is het een fijn toestel, hij ligt lekker in de hand en heeft een prettige bediening.

Wat betreft de vormgeving is het dus wel in orde. Ook de knoppen zitten op een logische plaats en komen robuust over. Verder is de camera op een logische plaats gepositioneerd en de aansluiting met de USB-kabel is veel beter dan concurrerende toestellen.
Een belangrijk voordeel van de iPhone is tevens de mute-knop aan de zijkant van het apparaat. Hierdoor is een ingewikkelde softwareconstructie met behulp van het touchscreen overbodig en het aan- en uitzetten van het geluid gaat daardoor veel makkelijker. Bovendien kan men met één oogopslag zien of je telefoon op een ongepast moment afgaat of dat een trilsignaal een subtiele hint geeft dat er iemand is die je wilt spreken. Dit doet een beetje denken aan de oude Nokia N95 met het Symbian besturingssysteem, waarbij het mute-teken continue op het scherm te zien was in de standby-stand.

De software van het toestel werkt ronduit prima. De bediening is makkelijk, het toestel hapert niet en bijna alles is op een logische manier gepositioneerd binnen het OS.
Het toestel beschikt over veel handige functies, die in de praktijk ook veel worden gebruikt. Enkele opvallende toepassingen zijn functies die geactiveerd kunnen worden vanuit standby-stand, zoals activatie van de camera en de mogelijkheid om direct naar een bericht te gaan wanneer deze is binnengekomen wanneer de telefoon zich in de standby-stand bevond. Enkele algemene toepassingen die genoemd moeten worden zijn onder andere het e-mailprogramma, welke de mogelijkheid biedt om alle nieuwe berichten van alle account op één scherm weer te geven, de agendaweergave in lijst, dag en maand en de overzichtelijke weergave van de instellingen.
Er zijn echter ook dingen die eigenlijk nog wat aandacht verdienen. Het zijn maar kleine puntjes, maar belangrijk genoeg om ze hier te noemen. Zo vindt het instellen van de wekker plaats door middel van twee draaischijven, waar de tijd in uren en minuten op staat. Hier zou de mogelijkheid van een simpel toetsenbord toch sneller en handiger zijn. Daarnaast geeft de weer-applicatie regelmatig een bijwerkfout en is de SAR-waarde (stralingswaarde welke kanker kan veroorzaken) redelijk hoog. Het bellen met oortjes is daarom bij deze telefoon zeker aan te raden.
In het algemeen bevalt de telefoon ronduit goed en ik zou dit model ook zeker aanbevelen. De solide behuizing en het grote bedieningsgemak maken het een heel fijn toestel, welke helemaal past binnen het huidige telefoongebruik.

Review van: Marcel van Maanen

3 november 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden met de iPhone 4. Toestel werkt uitstekend en is helemaal naar mijn zin. Was al in het bezit van een iPad. Werking is nagenoeg gelijk.