Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G 32GB Silver - Tips & Tricks

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Vragen & antwoorden voor de Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G

 • Hoe werkt Touch ID op mijn Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G 32GB Silver?

  Antwoord:

  De roestvrijstalen ring rondom de homeknop meet veranderingen in elektrische spanning en merkt daardoor een lichte aanraking van de homeknop op. Op dat moment wordt de sensor actief. Het is hierbij niet nodig om je vinger plat op de scanner te leggen, deze kan vanuit meerdere hoeken worden herkend. De software leest het reliëf van je vinger. Je kunt op één apparaat meerdere vingers instellen.

  Via Instellingen > Algemeen > Touch ID & Wachtwoord kun je instellen dat je jouw apparaat wilt beveiligen met een vingerafdruk. Touch ID kan ook gebruikt worden om aankopen te doen in de App Store, iTunes of iBooks. 

 • Kan ik met mijn Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G 32GB Silver gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Wat kan ik doen als het toestelgeheugen van mijn Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G 32GB Silver vol is?

  Antwoord:

  Het toestelgeheugen van je telefoon kan vol raken, door het opslaan veel apps, foto’s, video’s, muziek of contacten. Dit is erg vervelend, want het maakt je telefoon langzaam en je kunt geen nieuwe foto's of apps meer downloaden. Het geheugen van jouw telefoon is helaas niet uit te breiden met een geheugenkaart. Maar er is een andere oplossing: maak gebruik van Cloud-storage. Je uploadt dan foto's en video's naar de Cloud en verwijdert ze daarna van je telefoon. De bestanden blijven beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen zo geen ruimte meer in op je toestel. Zo blijft je telefoon snel en heb je weer ruimte voor bijvoorbeeld nieuwe apps. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Wat is Live Photos, hoe werkt het en hoe zet ik het uit op mijn Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G 32GB Silver?

  Antwoord:

  Met Live Photos laat je volgens Apple je foto's tot leven komen. Als in een magische wereld laat je foto's bewegen, zodat je meer dan alleen het moment kan vastleggen. De camera legt niet alleen het moment van fotograferen vast, maar ook een paar seconden ervoor en erna. Wanneer je vervolgens op de foto drukt zie je een soort van filmpje, van een paar seconden voor de foto tot een paar seconden na. In totaal zie je een animatie van ongeveer drie seconden. Hierbij wordt ook het geluid opgenomen. Live Photos staat standaard ingeschakeld.

  Let er wel op dat Live Photos veel meer ruimte op je telefoon innemen dan een normale telefoon. Het kan dus handig zijn om Live Photos uit te zetten wanneer je zuinig wil zijn met je opslaggeheugen. Dit is gelukkig erg gemakkelijk:

  1. Open je camera app
  2. Bovenin je scherm zie je rechts naast het HDR-logo het Live Photos-icoontje staan
  3. Tik op deze cirkel wanneer je Live Photos wil uit- of inschakelen
 • Mijn oplaadkabel blijft niet goed vastzitten in mijn Apple iPad Pro 9.7 WiFi + 4G 32GB Silver. Wat kan ik doen?

  Antwoord:

  Over tijd kan het voor komen dat vuil en stof zich ophoopt in de oplaadpoort van je tablet. Hierdoor kan het zijn dat je kabel niet meer goed blijft zitten en dat opladen niet meer altijd goed gaat. Je kunt dit probleem eenvoudig verhelpen door het opgehoopte vuil en stof voorzichtig te verwijderen. Dit kun je doen met bijvoorbeeld een tandenstoker. Door voorzichtig langs de randen en hoeken binnenin de oplaadpoort te gaan schraap je het opgehoopte vuil weg. Zo kan je oplaadkabel weer verbinding maken met je toestel. Let hierbij wel op dat je geen extra kracht zet, er gewoon langsheen schrapen is vaak al genoeg. Nadat je het vuil hebt weggeschraapt kan het ook nog helpen om nog een keer flink te blazen in de oplaadpoort. Kijk hierbij wel uit dat er geen vocht in de poort komt.

Alle vragen & antwoorden