Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Apple iPad Pro 2017 10.5 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

10
3 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 10

Review van: AG Jansen

18 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Vrijdag middag bestellen en zaterdag morgen geleverd. Wat een gemak

Er waren 2 aanbieders die veel goedkoper waren, maar hadden geen enkele review.
Gekozen voor belsimpel enkel en alleen om de review ondanks dat ik iets meer moest betalen. Maar kies voor betrouwbaar levering en service door de goede reviews. Ik was in de ochtend niet aanwezig en had een briefje opgehangen voor de bezorger dat hij even moest bellen. Wat een service!

Review van: M.H.F Hansen

13 maart 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Prima iPad

Bent uiterst tevreden over deze iPad.
Voldoet precies aan mijn verwachting.
Snelle levering.
Top van belssimpel.

Review van: PJM Janssen

4 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekend apparaat!

Voorheen had ik een Samsung tablet die ik niet veel gebruikt heb, omdat deze naar mijn idee niet goed werkte. Sites werden vaak niet goed weergegeven en dit gaf irritatie. Nu heb ik een iPad pro 10.5 inch. Wat een verademing is dit! Ziet er mooi uit, is heel plat en gebruiksvriendelijk. Geluidskwaliteit is door de 4 boxen prachtig en je hebt een diepere sound. Als je foto's maakt met de nieuwe ge´ntegreerde camera zijn de resultaten kraakhelder.
Het nieuwe scherm van deze iPad pro loopt supervloeiend vanwege het 120Hz paneel. Dit in combinatie met de hoge resolutie maakt dit scherm een lust voor het oog is. Deze iPad biedt legio aan mogelijkheden waarvan ik er nog veel moet ontdekken. Het multitasken bijvoorbeeld is heel handig. iOS werkt ook zoveel beter dan Android.

Kortom, een super apparaat wat toch wel een hoog prijskaartje heeft, maar waar ik wel een aantal jaren mee vooruit kan. Voor degene die nog twijfelen over de aanschaf ervan hoop ik dat je iets hebt aan mijn review.

Een woord van dank aan Belsimpel: vrijdagavond om 21:00 uur besteld en zaterdagochtend om 9:15 werd het pakketje al afgeleverd. Ga zo door Belsimpel! Top service van een top product.