Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Alcatel POP 4S - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

10
3 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: C.A.H. Lamers

8 april 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Verbazingwekkend goed toestel

Eind januari heb ik de Alcatel POP 4S 5095K Dual Sim Grey in ontvangst mogen nemen. Voor mij een geheel nieuw merk waar ik erg benieuwd naar was. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed, iets waar ik altijd een beetje huiverig voor ben met onbekendere merken. Het toestel maakt foto's van uitstekende kwaliteit met de 13 megapixel camera aan de achterkant en de 5 megapixel front camera. Zelfs met bewegende beelden krijgt ik nog de beste foto's naar voren.
Het toestel reageert ontzettend snel, schakelt makkelijk naar de verschillende apps en heeft een fijn touchscreen. Het scherm is van mooi formaat en geeft alles heel duidelijk weer. Ik zelf maak ook graag gebruik van de Dual sim functie omdat ik zowel voor het werk als prive meerdere malen per dag gebeld wordt, hierdoor hoef ik maar 1 toestel mee te nemen en ben ik voor beide bereikbaar. Het toestel is zeker niet snel leeg, maar wel zeker heel snel opgeladen. Ook echt een voordeel. Zelf heb ik aan 16GB geheugen genoeg, maar het toestel geheugen is natuurlijk heel makkelijk uit te breiden.Ik heb dit toestel samen met mijn vader getest, hij was geheel onbekend met een smartphone, en kon er na een korte uitleg van mij, meteen mee overweg, dus ook nog eens erg gebruiksvriendelijk voor de onervaren gebruiker. Kort samengevat een uitstekend toestel met genoeg mogelijkheden in een stijlvol jasje!

Review van: W Clarenburg

4 december 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Goeie telefoon, geweldige prijs

Mooie telefoon voor het prijsniveau, snel geleverd en veel mogelijkheden. De telefoon heeft een vingerafdrukscanner, een 13 megalixel camera en een mooi design. Zeer blij er mee

Review van: N.M.F. Klijn

7 oktober 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Top telefoon

Bevalt me erg goed. Heb hem nu een maand. Alleen bij zware games loopt ie wat sneller mee. Ik kan er de dag altijd wel mee doorkomen. Android is schoon versie 6.0, heeft o.a. Dualsim, vingerafdrukdetectie, Bluetooth 4.2, 2 gb RAM en 16gb opslag. Dit is nog uitbreidbaar met sd-kaart. Sterke processor en heel mooie camera van 13 megapixels. Alleen in het donker is de camera iets minder maar dat is altijd bij telefoons onder de 200. Al met al een uitstekend toestel. Batterij laadt vrij snel op. Kost 2 uur ongeveer. Ja, ik ben er erg blij mee en raadt het product dan aan.