Alcatel OneTouch 10.16D Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

7,5
3 geverifieerde reviews
4 sterren
Goed
  • Camera: 7,5
  • Scherm: 6,7
  • Snelheid: 6,7
  • Batterijduur: 9,2
  • Prijs-kwaliteit: 7,5
6,0
3 sterren
Beoordeling

Voor fans van broekzakbelletjes

Jos | 2 januari 2018 over de Alcatel OneTouch 10.16D Black

Ik heb deze telefoon gekocht als backup, zodat een selecte groep mensen me altijd kan bellen, ook als de smartphone zacht staat of leeg is. Ik verwachtte dan ook geen enkele feature van deze telefoon behalve bellen en SMS'en, en dat doet hij dan ook prima. Het geluid bij het bellen is helder en duidelijk. SMS'en is natuurlijk niet zo makkelijk als met een volledig toetsenbord, maar werkt ook prima.

En veel meer features heeft hij ook niet. Je kan een contactenlijst bijhouden en een paar wekkers zetten. Verder zitten er trials op van een paar spelletjes, maar deze zijn eigenlijk niet speelbaar tot je ze koopt.

Een leuk detail is het zaklampje. Ik heb het zelf nog niet gebruikt, maar het is wel handig gepositioneerd (bovenop, want zonder camera hoeft ook het lampje niet achterop te zitten), en is makkelijk te gebruiken met één van de sneltoetsen.

Batterijlevensduur is bepaald niet bijzonder. Ik gebruik de telefoon vrijwel niet (in ieder geval niet vrijwillig, zie verderop), en moet elke paar dagen de telefoon opladen. Veel beter dan een smartphone, maar juist met een featureloze telefoon als deze zou ik daar meer van verwachten.

Waar ik echter helemaal niet over te spreken ben, en wat ook de voornaamste reden is van de lage cijfers, is het feit dat de telefoon eigenlijk niet goed op slot kan. Door één van de knopjes lang ingedrukt te houden gaat het toetsenbord op slot, maar vervolgens is dat met bijna de helft van de knoppen instant weer te unlocken. Vervolgens zit je met één of twee clicks in bijvoorbeeld het contact-menu en ben je iemand aan het bellen. Na twee dagen heb ik de telefoon uit mijn broekzak gehaald omdat ik al verschillende broekzakbelletjes had gepleegd. Ook in mijn (veel lossere) jaszak blijft het probleem bestaan. Valse telefoontjes, valse SMS'jes', en zelfs een noodoproep.

Al met al is deze telefoon niet fatsoenlijk te mee te nemen, tenzij je deze in een doosje doet. Daarmee voldoet hij m.i. niet aan de basiseisen om 'mobiele telefoon' te mogen heten, en is het zeker niet de noodtelefoon die ik altijd bij me kan en wilde hebben.

0
0

6,5
3,5 sterren
Beoordeling

Simpel maar goed toestel

J. de Boer | 8 mei 2017 over de Alcatel OneTouch 10.16D White

Deze telefoon heeft dat wat mijn moeder nodig is. Alleen bellen met niet teveel poespas er omheen. Een simpele telefoon waar zij de desbetreffende nummers mee kan bereiken.
Tevens snelle levering.

0
0

10
5 sterren
Fantastisch

prima toestel

R. Dirkx | 16 maart 2017 over de Alcatel OneTouch 10.16D Black

ik wilde n telefoontje zonder alle toeters en bellen. ik wil bellen, smsen, alarm en tijd en datum, en dat is voor mij genoeg. toestel voldoet hieraan. vriendelijke bejegening

0
0