Alcatel One Touch 993D - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
11 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Koen

23 december 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Traag

Best wel goede telefoon, alleen wat traag.

Review van: Patrick Koreman

3 maart 2013

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer fijn toestel

Een fijn toestel, ligt goed in de hand en is snel.
Wifi is goed en de twee simkaarten werken goed.
De telefoon heeft makkelijke instellingen, dus kun je direct aan de slag.
De telefoon zou in eerste instantie naar 4 dagen geleverd worden. Hij lag bij de leverancier op voorraad, maar naar 4 dagen belden ze van belsimpel dat het max. 4 dagen langer zou gaan duren. Ik had de keus of een andere kleur telefoon of een andere type. Ik heb er op gewacht en ben er nu al zeer tevreden mee. Ik vond het wel netjes van deze service.

Review van: R.Ubbink

2 maart 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Voor dit geld een goede keuze, ben er tevreden mee.

Dit is mijn eerste smartphone en ik moet zeggen dat je veel hebt voor 143 euro.
Alles werkt naar behoren en is heel gebruiksvriendelijk, vooral de dual sim is ideaal.
Ben alles nog aan het ontdekken, dus kan voor de rest nog niet veel melden.

Review van: Jos

9 februari 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Leuk toestel

De OT-993D is een heel aardig toestel. De specs zijn wat minder dan zijn grote broer OT-997D (monocore processor, 5 MPcamera ipv 8 MP) maar of dat voldoende is hangt sterk van je eigen wensen af.
Voor het geld heb je in ieder geval een smartphone die heel goed kan meekomen en zeker voor heel wat minder geld dan de Samsung Galaxy lijn! Ik denk dat Alcatel het meest ondergewaarde merk is.
Grootste pluspunt is natuurlijk de dual sim mogelijkheid. Ik gebruik hem zelf om te kunnen internetten met de ene sim en te bellen met de andere. Maar ook in het buitenland kan zoiets handig zijn: bellen tegen lokaal tarief maar ook bereikbaar zijn op je eigen nummer. Ook om zakelijk en prive nummer gescheiden te houden is dit heel handig.

Review van: DJ Rebel

9 februari 2013

10
5 sterren
Fantastisch

Prima aanschaf en correcte service

Ik heb in totaal 4 van deze toestellen aangeschaft (voor alle familieleden...). Prima toestellen voor een meer dan uitstekende prijs (bij belsimpel). Ik heb zelf een Samsung Galaxy SII, maar deze doen daar niet voor onder terwijl je er wel 3 van hebt voor de prijs van 1 SII...! Vooral de dual SIM mogelijkheid is erg prettig; goedkoop data SIMmetje in de ene en een prepaid kaartje voor bellen in de andere. Het toestel reageert goed op het scherm, is redelijk snel (iets trager dan mijn SII, maar dat mag voor die prijs) en voelt solide aan. Eén van de 4 toestellen had meteen na instellen een probleem met de wifi-ontvangst. Deze retour gestuurd en na 2 dagen een nieuwe ontvangen. Prima service van Belsimpel. Alle toestellen zijn binnen 1-2 werkdagen geleverd. Ik ben helemaal tevreden. Ga zo door!