Alcatel 5 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
1 geverifieerde review
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 10
  • Scherm: 7,5
  • Snelheid: 7,5
  • Batterijduur: 7,5
  • Prijs-kwaliteit: 7,5
8,0
4 sterren
Erg goed

Prima telefoon qua specs voor de prijs!

Naldo | 28 november 2018 over de Alcatel 5 Black

Deze Alcatel 5 is echt een designer-toestel, mooi en apart vormgegeven (zeker niet storend)! Het toestel ligt lekker in de hand, ookal is het wat groot. Het toestel heeft een 18:9 schermverhouding, waardoor je gewoon lekker veel scherm hebt! Doordat Alcatel heeft gekozen om het scherm bijna meteen onderaan het toestel te laten beginnen kun je ook met één hand makkelijk de telefoon bedienen. Het scherm heeft een resolutie van 720x1440 met een niet al te hoge resolutie. Beeld is er zeker niet minder scherp door en de kleuren zijn goed. Helderheid van het beeldscherm is wel wat minder. Beeldscherm dimmen gaat prima maar vooral als het beeldscherm op z'n felst staat is in bijv. zonlicht het scherm slecht te lezen!
De MediaTek MT6750 Octa Core processor in combi met 3GB aan werkgeheugen presteren prima samen voor gewoon dagelijkse dingen! Apps openen gaat vloeiend en ook werken met bijv. apps als Facebook, LinkedIn en NOS gaat prettig.
Opladen duurt wat langer, batterijduur daarentegen is prima. Ook heeft de telefoon USB-C, wat ook fijn is!
Camera werkt goed, kwaliteit gemiddeld. Aan de voorkant is een groothoek-selfie camera geplaatst, leuke toevoeging, mits de kwaliteit van die camera ook beter was geweest! ;)
Het enige minpuntje van het hele toestel vind ik dat de Androidversie maar versie 7.0 is. Ookal heeft het toestel wel beveiligingsupdates, het is toch jammer dat het toestel met Android 7 wordt geleverd!

Over het algemeen is het toestel zeker voor de prijs, een prima toestel wat goed functioneert en waar alle standaard taken goed op kunnen worden uitgevoerd voor een goede prijs! Aanrader!

0
0