Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Acer Liquid Z530 Duo - Tips & Tricks

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Vragen & antwoorden voor de Acer Liquid Z530 Duo

 • Kan ik met mijn Acer Liquid Z530 Duo gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Ik wil graag twee simkaarten gebruiken, maar ook een microSD-kaart plaatsen voor extra geheugen. Kan ik dit met mijn Acer Liquid Z530 Duo?

  Antwoord:

  Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je toestelopslag vol zit. Gelukkig kun je dit met jou toestel oplossen door een microSD-kaartje te plaatsen. Jouw toestel heeft ruimte voor twee simkaarten tegelijk, en daarnaast ook nog een microSD-kaart. Zo kun je bereikbaar zijn op beide simkaarten en hoef je je geen zorgen te maken over het opslaggeheugen van je telefoon. Als je niet kunt vinden waar je de microSD-kaart moet plaatsen, kijk dan in de handleiding van je telefoon. Hierin staat dit vaak uitgelegd. 

 • Hoe werkt Dual SIM bij de Acer Liquid Z530 Duo?

  Antwoord:

  In een Dual SIM-telefoon kan tegelijkertijd gebruik maken van twee simkaarten met verschillende telefoonnummers. Afhankelijk van het model ben je op beide simkaarten tegelijkertijd bereikbaar, of schakel je tussen de simkaarten. Dit komt goed van pas als je zowel een zakelijk als een particulier nummer hebt, of een Nederlands en een buitenlands nummer. Het verschilt per toestel of je een aparte ringtone per telefoonnummer kunt instellen.
  Schakelen tussen de simkaarten en contacten is heel makkelijk, zodat je altijd vanaf het juiste nummer belt. De contacten staan vaak gesorteerd per simkaart. Zo bel je zakelijke contacten altijd met je zakelijke nummer en privé-contacten met je privénummer. In een Dual SIM-telefoon kun je ook slechts één simkaart gebruiken.

 • Hoe gebruik ik AcerEXTEND op mijn Acer Liquid Z530 Duo?

  Antwoord:

  AcerEXTEND is een zeer handige app voor je Acer Android-smartphone. Je toestel is geschikt voor deze app, die je smartphone eenvoudig koppelt met je Windows-pc. Dit betekent dus dat je al je apps die je op je smartphone beschikbaar hebt kunt afspelen en andersom. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld bestanden op je smartphone op een groter scherm wil gebruiken. Ook kun je via AcerEXTEND gemakkelijk bestanden uitwisselen. Zo werkt het:

  1. Installeer de AcerEXTEND software op je pc en volg de instructies op je scherm

  2. Download en installeer de AcerEXTEND app uit de Google Play Store 

  3. Als je de instructies hebt gevolgd kun je de telefoon nu op je pc bedienen via een USB kabel of volledig wireless

 • Hoe kan ik mijn Acer Liquid Z530 Duo verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Door middel van een kabeltje verbind je je  Acer-toestel met je PC. Op deze manier kun je bijvoorbeled foto's, video's, contacten en andere bestanden overzetten naar je computer. 

  Daarnaast kun je Acer's eigen programma gebruiken: Acer Sync. Dit programma is geschikt voor zowel je smartphone als je PC. Met dit programma synchroniseer je je smartphone met het programma. Zo heb je altijd een back-up van al je bestanden. 

Alle vragen & antwoorden