Acer Liquid Glow E330 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
2 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Steven

11 oktober 2012

10
5 sterren
Fantastisch

Beste prijs/kwaliteit-verhouding in zijn klasse

Ik heb deze telefoon gekocht na een aantal dagen onderzoek doen op internet naar welke android smartphone ik het beste kon kopen. Ik heb een beperkt budget maar had een aantal eisen aan mijn toekomstige telefoon, ik wilde:
- minstens een 3,5" of groter scherm van goede kwaliteit
- uitbreidbaar geheugen met SD kaart
- minstens 1 Ghz processor
- android 4, of een toestel dat snel een upgrade naar android 4 zou krijgen.

De Liquid Glow voldoet aan al deze eisen en kreeg op het internet goede reviews, en dus was de keuze snel gemaakt. De 30 euro cashback actie was nog een extra push om voor deze telefoon te kiezen. Hij geeft verreweg het meeste waar voor zijn geld vergeleken bij de concurrentie.

Nu ik deze telefoon 1,5 week in gebruik heb moet ik zeggen dat hij me erg goed bevalt. Het is een erg mooi ontwerp en hij ziet er vrij luxe uit. Veel beter dan alle plastic Samsung telefoons in deze prijsklasse! Het scherm is van ontzettend goede kwaliteit, mooi helder en goede kleurweergave. Op de telefoon draait iedere app die ik geprobeerd heb soepel, van simpele apps tot google maps/streetview en 3D games. Het 3,7" scherm zorgt er voor dat alles goed leesbaar is. De letters zijn perfect scherp en je ogen worden niet moe van dit scherm. Ondanks het relatief grote 3,7" scherm voelt de telefoon niet te groot aan, hij past perfect in je broekzak of binnenzak van je jas.

De GPS werkt ook lekker vlot, hij heeft snel je locatie te pakken. Het geluid is goed, maar de hands free speaker had van mij iets meer volume mogen hebben. Bij het hands free bellen in de auto is het soms lastig alles goed te verstaan. Thuis of in een stille ruimte voldoet het echter prima. Verder is de geluidskwaliteit goed, bij niet-handsfree bellen is het geluid prima en muziek klinkt via een koptelefoon ook goed.

De 5M camera is goed. Niet uitstekend, maar goed. Bij daglicht neemt hij mooie foto's, maar als je verder inzoomt zie je dat er een soort waas over de pixels heen ligt, hij smeert het als het ware een beetje uit. Ik kan nog wat met de camera-instellingen klooien om te kijken of ik een betere instelling kan vinden maar ik heb er geen last van. Als ik echt goede foto's wil nemen neem ik toch wel een echte camera mee. De touch to focus optie is erg handig, klik op datgene waarop je wilt dat je camera focust en hij stelt zichzelf daar op scherp, erg fijn!

De batterijduur is redelijk, hij houdt het bij regelmatig gebruik makkelijk een dag vol. Meestal haal ik 1,5 dag uit een volle batterij.

Een aantal zaken waar ik aangenaam verrast door was en nergens was tegen gekomen in online reviews, is dat de telefoon een proximity meter heeft (de telefoon voelt of hij dicht bij je gezicht is en schakelt dan automatisch het scherm uit, haal je hem weer van je gezicht af dan schakelt het scherm automatisch in. Erg handig want zo druk je niet per ongeluk op een knop op je scherm tijdens het bellen!) en ook een sensor om automatisch je scherm helderheid aan te passen. Dit werkt allebei erg goed.

De minpunten van deze telefoon zijn:
- relatief korte batterij duur (maar meer dan voldoende bij normaal gebruik..echte hardcore smartphone gebruikers kiezen meestal toch voor een telefoon van 2 a 3 maal de prijs van deze..en ook die hebben tegenwoordig geen super goede batterij duur meer!)
- slechts 1 GB intern geheugen. Ik had hier graag wat meer gezien. Zelfs met het verplaatsen van de apps naar de SD-kaart blijft het aan de lage kant.
- camera had iets meer scherpte mogen hebben.

Eerlijk gezegd vind ik deze minpunten te verwaarlozen voor een telefoon in deze prijsklasse. Zo opgeschreven klinkt het erger dan het is. Ik heb 181 euro (ex verz kosten) betaald voor de telefoon en krijg daar via de cashback actie nog 30 euro van terug, zo heb ik dus 151 euro betaald voor deze telefoon. Wat de boventoon voert is dat de telefoon heerlijk soepel werkt en goed functioneert en er goed uitziet en zoals aangegeven is het scherm echt super. Ik kan iedereen die een telefoon zoekt tussen de 150 en 200 euro deze telefoon van harte aanraden; je gaat niet meer waar voor je geld vinden in deze prijsklasse.

Review van: Telefoniste

21 augustus 2012

8,0
4 sterren
Heel goed

Acer liquid glow E330

Ik heb de telefoon nog niet zo lang, nu 4 dagen. Tot nu toe ervaar ik de telefoon als zeer prettig.

De telefoon ligt gemakkelijk in de hand en heeft een heel helder scherm. Ik heb er op 1 dag behoorlijk veel meegedaan en 's avonds was hij nog niet leeg, wat bij de meeste smartphones steeds vaker wel is. Als je een smartphone gewend bent, heb je al heel snel door hoe de telefoon werkt.

De telefoon is heel snel, laadt makkelijk een site en reageert snel en goed op wat je aantikt. De camera is bij daglicht van goede kwaliteit, in de avond heb ik het nog niet geprobeerd.

Top telefoon voor niet al te veel geld