Acer Liquid E3 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
4 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Megan

31 augustus 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Perfecte smartphone

Op de eerste plaats een compliment aan Belsimpel! Goede service en snelle levering. Na 2 maanden gebruik tot de conclusie gekomen dat deze telefoon zijn geld dubbel en dwars waard is. Had in het begin wat moeite met de camera, maar achteraf gezien werkt deze, met duidelijke en heldere foto`s: perfect! Ook de selfies zijn prima. Een aanrader!

Review van: T.T. Brok

14 augustus 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Acers paradepaardje

Waarom heb ik juist dit product gekozen? Ik had van te voren niet gedacht dat Acer zulke telefoons maakte. Het tegendeel is waar, het is een prima telefoon voor deze prijs. Ik zocht een nieuwe telefoon en nadat ik me een aantal uurtjes in smartphones verdiept had, kwam ik bij de Acer Liquid E3 terecht. Voor deze prijs krijg je een prima telefoon, alles wat je van een smartphone mag verwachten.
Wat vind ik goed en wat vind ik niet goed? De camera is prima, voor en achter. Respectievelijk 13-megapixel en 2-megapixel (beide met flitser!). De flitser op de voorkant is een extraatje, het maakt de foto's een klein beetje duidelijker. Verder is het geluid bij het bellen wel iets slechter, dit merk je wel in drukkere omgevingen. Batterij gaat ruim een dag mee dus hiermee is ook niks mis. Het geheugen kan nog uitgebreid worden (4GB is namelijk niet heel ruim). Al met al voor deze prijs is dit een prima telefoon voor dagelijks gebruik.

Review van: O.S.

13 augustus 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Een perfecte camera mobiel

Ik heb voor dit product gekozen omdat ik geen hoog bedrag wil betalen voor een telefoon. Maar zelfs met lage prijzen kan een telefoon perfect werken, zoals een Acer Liquid E3.
De voordelen en nadelen zijn vergeleken met de beste Samsung mobielen tot nu toe namelijk de Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy S5.

Voordelen:
- Aantal megapixels.
Ik keek vooral naar de fotokwaliteit; hoe hoog zijn de megapixels? Nou waanzinnig hoog, maar liefst 13. Dat is even hoog als een Samsung Galaxy S4 en hoger dan de S3. En het verschil in prijs is vrij groot, meer dan dat de Liquid E3 zelf is.

- Android-systeem.
U kunt denken: maar dat ga ik niet kopen, hij heeft niet de nieuwste Android-systeem dat de Samsung Galaxy S3 wel heeft. Geen probleem u kunt de telefoon updaten naar de nieuwste Android versie: KitKat 4.4.

- Stand-by tijd.
De Acer Liquid E3 heeft een zeer hoge stand-by tijd: 400 uur, zelfs hoger dan de Samsung Galaxy S5!

Nadelen:
- Het formaat.
Eigenlijk kunt u dit niet echt een nadeel noemen want het verschilt met de S3 en S4 is maar een paar millimeter, 1 a 2 millimeter om precies te zijn.

- Het beeldscherm (verschillende onderwerpen).
Beeldschermformaat: is lager dan de de Galaxy S3 en de S4 namelijk 4,7 inch. Dit is 0,1 lager dan de S3 en 0.3 lager dan S4.
Resolutie: is 128x720 pixels en dat is even hoog als de Galaxy S3 maar slechter als de Galaxy S4, die is namelijk 1920x1080 pixels.
Pixeldichtheid: is 312 ppi (pixels per inch, boven de 300 is goed), Samsung Galaxy S3 heeft 306 ppi en de Samsung Galaxy S4 heeft 441 ppi.

- Werkgeheugen (RAM).
Is zeer matig:r 1GB terwijl de S3 1,5GB heeft en de S4 2GB.

- Interne opslag.
Is ook zeer matig. Hier adviseer ik u een microSD-kaart te kopen. De interne opslag is namelijk 4GB en bij de Galaxy S4 en Galaxy S3 16GB.

- Batterijcapaciteit.
Is wel oké; niet slecht, ook niet goed. Het toestel heeft 2000 mAh (hoelang het duurt voordat je de toestel weer moet opladen). Terwijl de S3 2100 mAh heeft en de S4 2600 mAh.

- Spreektijd.
Nu komt het, het allergrootste nadeel aan deze telefoon is de spreektijd (hoelang de batterij meegaat als je continu in gesprek bent) bij de Acer Liquid E3 is dit 420 min. Bij de Samsung Galaxy S3 is dit het dubbele: 840 min. Bij de Samsung Galaxy S4 is dit 1040 min.
Uiteindelijk maakt dit natuurlijk niet uit als je veel sms't of veel op WhatAapp zit. Maar open dan niet te veel apps want dat kan je RAM geheugen niet aan.

Conclusie is dat als je een goedwerkende budgetmobiel wilt kopen, dan moet je de Acer Liquid E3 gegarandeerd kopen.

Review van: Koers

4 juni 2014

6,0
3 sterren

Top

Een mooie telefoon voor deze prijs!

Video's over de Acer Liquid E3

Belsimpel-productvideo voor de Acer Liquid E3