Acer Liquid E3 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,2
9 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 8,3
  • Scherm: 8,9
  • Snelheid: 8,9
  • Batterijduur: 7,5
  • Prijs/kwaliteit: 7,5
8,5
4,5 sterren
Erg goed

Perfecte smartphone

Megan | 31 augustus 2014 over de Acer Liquid E3 Black

Op de eerste plaats een compliment aan Belsimpel! Goede service en snelle levering. Na 2 maanden gebruik tot de conclusie gekomen dat deze telefoon zijn geld dubbel en dwars waard is. Had in het begin wat moeite met de camera, maar achteraf gezien werkt deze, met duidelijke en heldere foto`s: perfect! Ook de selfies zijn prima. Een aanrader!

8,0
4 sterren
Erg goed

Prima device

Jaap | 16 augustus 2014 over de Acer Liquid E3 Duo Titanium

Even wennen; alles zoeken en instellen, maar alles lijkt prima te zijn (voor het eerst een smartphone). Foto's zijn prachtig.
Draaien van beeld beetje traag en doet het bij sommige applicaties niet (m.n. bij toetsenbordje in portrait-format nogal lastig, want dat is best klein).
Ook prima en snelle levering door Belsimpel.

8,0
4 sterren
Erg goed

Acers paradepaardje

T.T. Brok | 14 augustus 2014 over de Acer Liquid E3 Black

Waarom heb ik juist dit product gekozen? Ik had van te voren niet gedacht dat Acer zulke telefoons maakte. Het tegendeel is waar, het is een prima telefoon voor deze prijs. Ik zocht een nieuwe telefoon en nadat ik me een aantal uurtjes in smartphones verdiept had, kwam ik bij de Acer Liquid E3 terecht. Voor deze prijs krijg je een prima telefoon, alles wat je van een smartphone mag verwachten.
Wat vind ik goed en wat vind ik niet goed? De camera is prima, voor en achter. Respectievelijk 13-megapixel en 2-megapixel (beide met flitser!). De flitser op de voorkant is een extraatje, het maakt de foto's een klein beetje duidelijker. Verder is het geluid bij het bellen wel iets slechter, dit merk je wel in drukkere omgevingen. Batterij gaat ruim een dag mee dus hiermee is ook niks mis. Het geheugen kan nog uitgebreid worden (4GB is namelijk niet heel ruim). Al met al voor deze prijs is dit een prima telefoon voor dagelijks gebruik.

8,0
4 sterren
Erg goed

Een perfecte camera mobiel

O.S. | 13 augustus 2014 over de Acer Liquid E3 Black

Ik heb voor dit product gekozen omdat ik geen hoog bedrag wil betalen voor een telefoon. Maar zelfs met lage prijzen kan een telefoon perfect werken, zoals een Acer Liquid E3.
De voordelen en nadelen zijn vergeleken met de beste Samsung mobielen tot nu toe namelijk de Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy S5.

Voordelen:
- Aantal megapixels.
Ik keek vooral naar de fotokwaliteit; hoe hoog zijn de megapixels? Nou waanzinnig hoog, maar liefst 13. Dat is even hoog als een Samsung Galaxy S4 en hoger dan de S3. En het verschil in prijs is vrij groot, meer dan dat de Liquid E3 zelf is.

- Android-systeem.
U kunt denken: maar dat ga ik niet kopen, hij heeft niet de nieuwste Android-systeem dat de Samsung Galaxy S3 wel heeft. Geen probleem u kunt de telefoon updaten naar de nieuwste Android versie: KitKat 4.4.

- Stand-by tijd.
De Acer Liquid E3 heeft een zeer hoge stand-by tijd: 400 uur, zelfs hoger dan de Samsung Galaxy S5!

Nadelen:
- Het formaat.
Eigenlijk kunt u dit niet echt een nadeel noemen want het verschilt met de S3 en S4 is maar een paar millimeter, 1 a 2 millimeter om precies te zijn.

- Het beeldscherm (verschillende onderwerpen).
Beeldschermformaat: is lager dan de de Galaxy S3 en de S4 namelijk 4,7 inch. Dit is 0,1 lager dan de S3 en 0.3 lager dan S4.
Resolutie: is 128x720 pixels en dat is even hoog als de Galaxy S3 maar slechter als de Galaxy S4, die is namelijk 1920x1080 pixels.
Pixeldichtheid: is 312 ppi (pixels per inch, boven de 300 is goed), Samsung Galaxy S3 heeft 306 ppi en de Samsung Galaxy S4 heeft 441 ppi.

- Werkgeheugen (RAM).
Is zeer matig:r 1GB terwijl de S3 1,5GB heeft en de S4 2GB.

- Interne opslag.
Is ook zeer matig. Hier adviseer ik u een microSD-kaart te kopen. De interne opslag is namelijk 4GB en bij de Galaxy S4 en Galaxy S3 16GB.

- Batterijcapaciteit.
Is wel oké; niet slecht, ook niet goed. Het toestel heeft 2000 mAh (hoelang het duurt voordat je de toestel weer moet opladen). Terwijl de S3 2100 mAh heeft en de S4 2600 mAh.

- Spreektijd.
Nu komt het, het allergrootste nadeel aan deze telefoon is de spreektijd (hoelang de batterij meegaat als je continu in gesprek bent) bij de Acer Liquid E3 is dit 420 min. Bij de Samsung Galaxy S3 is dit het dubbele: 840 min. Bij de Samsung Galaxy S4 is dit 1040 min.
Uiteindelijk maakt dit natuurlijk niet uit als je veel sms't of veel op WhatAapp zit. Maar open dan niet te veel apps want dat kan je RAM geheugen niet aan.

Conclusie is dat als je een goedwerkende budgetmobiel wilt kopen, dan moet je de Acer Liquid E3 gegarandeerd kopen.

7,5
4 sterren
Goed

Goede telefoon

F.C van Leeuwen | 4 juli 2014 over de Acer Liquid E3 Duo Black

Ik ben een Apple telefoon gewent en dat is mijn referentie. Ik was op zoek naar een dual sim telefoon die vergelijkbaar gebruikers gemak biedt.
De telefoon en het OS werken gemakkelijk en snel. Eenvoudig te configureren en gebruiksvriendelijke interface. Camera maakt mooie fotos en filmpje. Geluid is prima met DTS.
Telefoon heeft mooi recht design en is niet te groot. Telefoon ligt goed in de hand om alle functies te bedienen. Heb een Acer cover gekocht wat goed aansluit en bescherming geeft.
Interface wijst zich vanzelf. Het gaat hier om een duo sim telefoon. Het instellen van de juiste configuratie voor bellen, internet en sms verkeer is eenvoudig. Het verdelen van de telefoonnummers aan de juiste simkaart is wat omslachtig en moet per nummer. Was mooier geweest als dit per groep kan.
Telefoon voelt solide aan en stevig. Nadeel is dat de AcerRAPID knop zijn werk goed doet als je de telefoon in je broekzak hebt. Hierdoor veel broek fotos.
Telefoon draait op Android Jelly Bean en kan ge-upgrade worden naar KitKat. Met 1GB intern geheugen en 1,2 GHz processor werkt alles vloeiend. Met een uitbreiding op externe geheugen van 32GB heb je genoeg ruimte voor filmpjes en muziek.
De telefoon bezit DTS wat een goed geluid geeft voor een telefoon. Als de telefoon gekoppeld wordt met bijvoorbeeld Radio via Bluetooth is het top geluid.

Video's over de Acer Liquid E3

Belsimpel-productvideo voor de Acer Liquid E3