Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Acer Liquid E2 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
48 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: M.W.J Bus

23 augustus 2014

6,0
3 sterren

GPS slecht, geheugen goed

Het scherm is groot en het toestel werkt naar behoren. Apps werken goed en crashen zo goed als niet (door bijvoorbeeld gebrek aan werkgeheugen). Een nadeel is de GPS die beduidend slechter functioneert als op mijn vorige toestel, HTC Wildfire. Het duurt vaak lang voordat hij het signaal goed heeft, daarna werkt het wel goed. Ook de geluidskwaliteit bij bellen is niet perfect, maar of dit volledig aan het toestel ligt durf ik niet te zeggen. Ik constateer dit bij veel smartphones.

Ik heb het toestel inmiddels ca. 9 maanden en het werkt nog naar behoren. De batterij gaat wel iets minder lang mee dan in het begin, maar dat spreekt voor zich.
Tot slot had ik gebruik gemaakt van een cashback actie van Acer. De service van hun liet te wensen over dus ik hoop dat ik niet een mankement met het toestel krijg. Uiteindelijk heeft het vele e-mails een ruim 3 maanden geduurd voordat ik mijn geld kreeg.

Review van: C.B. Visser

27 mei 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Gebruiksvriendelijk toestel voor een goede prijs

Ik heb voor dit toestel gekozen omdat de prijs-kwaliteitverhouding zeer gunstig is.
Pluspunten:
- Gebruiksvriendelijk toestel.
- Eenvoudige bediening.
- Meer dan voldoende mogelijkheden.
- Degelijke en goed vorm gegeven, robuuste uitstraling.

Review van: Don Quixote

17 maart 2014

2,0
1 ster

Onbruikbaar voor enthousiaste Android gebruikers!!

Ik heb er helaas 3 gekocht voor mijn kinderen.
Er wordt gesproken over 4GB intern geheugen maar door fouten in de systeemsoftware van Acer is er maar 700MB beschikbaar voor de gebruiker!
Dus van de 4GB gaat er 1,65GB naar Android 4.2 (logisch) maar daarnaast reserveert Acer nog eens 1,65GB als "Systeemgeheugen" wat voor de gebruiker niet adresseerbaar is maar ook nog eens volledig ongebruikt blijft! In de resterende 700MB mag de gebruiker dan zijn applicaties kwijt.
Een update van een applicatie resulteert daardoor vaak in een complete crash of kan pas plaatsvinden nadat je alle instellingen, cachebestanden enz. van je bestaande apps permanent hebt verwijderd.
De aan/uit- en volumeknoppen zijn ook extreem gevoelig voor vuiltjes, bij 2 van de 3 blijven volume down en on/off vaak hangen dus iets zachter is direct erg stil en als de on/off-knop blijft hangen is het helemaal een feest!
N.B. Mijn kids gaan er absoluut voorzichtig mee om!

Review van: Adil Mastenbroek

23 januari 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Degelijke telefoon

Voorlopig werkt de telefoon na een week naar behoren. Hij is erg snel en er zit op zich voldoende telefoongeheugen op voor een redelijke hoeveelheid applicaties. De telefoon ligt lekker in de hand en het scherm heeft een goede kwaliteit.

Review van: Danny

13 januari 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Prestaties zijn erg goed

Ik heb deze telefoon gekocht omdat ik geen 500/600 euro wil uitgeven aan de allernieuwste smartphone, maar wel graag een beetje mee wil doen.
De specificaties zijn vergelijkbaar met die van een Samsung Galaxy S3, alleen is die bijna 2x zo duur.

Op internet las ik vaak dat het design het grootste minpunt is. Hij zou te plastic aanvoelen en veel mensen vinden de speakers op de achterkant lelijk.
Gelukkig maakt het ontwerp mij niets uit en vind ik de telefoon persoonlijk niet lelijk.

De prestaties zijn erg goed. De telefoon is lekker snel en Android 4.2.2 vind ik fijn werken (overgestapt van iOS naar Android).

Ik had wat meer verwacht van de 8-megapixel camera. De foto's zijn wat korrelig. De bijgeleverde headset is waardeloos.

Video's over de Acer Liquid E2

Belsimpel-productvideo voor de Acer Liquid E2