Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q Black

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q Black is niet meer leverbaar.

Naar alle Gadgets

Beschrijving van de Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q Black

Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q Black

De Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q Black is een stabilisator voor je smartphone, waardoor je superscherpe en strakke beelden kunt filmen. Een gimbal balanceert je telefoon tijdens het filmen, zodat je beelden er professioneel uitzien. Deze handheld heeft een ergonomisch design van duurzame materialen en voelt dus degelijk aan. Op een volle accu is de Smooth Q tot 12 uur te gebruiken; ideaal als je een dagje op pad gaat om te filmen. Via de USB-poort is het zelfs mogelijk om je mobiele telefoon op te laden tijdens het opnemen van beelden.

Geschikt voor Android en iOS

Via bluetooth kun je de smartphonegimbal met je toestel verbinden, een daarbij kun je ook een speciale app gebruiken. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de instellingen van de camera aan te passen. En met de joystick op het statief stel je de balans in van de stabilisator. De Zhiyun Z1 Smooth Q is te gebruiken met telefoons tot 6 inch groot en een maximale gewicht van 220 gram. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Inhoud van de verpakking

 • Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q
 • Micro-USB-kabel
 • Opbergtas
 • Handleiding

Specificaties Zhiyun Gimbal Z1 Smooth Q Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2017-03-04

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart