Young Player Universele Autohouder

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Young Player Universele Autohouder is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Young Player Universele Autohouder

Young Player Universele Autohouder

 

Wanneer u veel reist met de auto dan is het zeker geen overbodige luxe om over goede reisinformatie te beschikken. Veel moderne smartphones beschikken over navigatiesoftware waardoor u altijd op uw bestemming aankomt. Het is natuurlijk erg handig om gewoon tijdens het rijden instructies te ontvangen zonder dat u constant in de weer hoeft met uw mobiele telefoon. Young Player heeft deze universele autohouder ontworpen die dankzij de zuignap erg eenvoudig aan te brengen is. Toestellen met een breedte van 55 tot 75 mm passen in de accessoire. De draaibare kop zorgt ervoor dat er altijd de juiste kijkhoek aanwezig is, zo blijft het scherm van uw mobiele telefoon goed leesbaar. 

Specificaties Young Player Universele Autohouder

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart