Huami Amazfit Verge Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huami Amazfit Verge Blue
Productafbeelding van de Huami Amazfit Verge Blue
Productafbeelding van de Huami Amazfit Verge Blue

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Huami Amazfit Verge Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Huami Amazfit Verge Blue

Huami Amazfit Verge Blue

De Amazfit Verge is een stijlvolle, betaalbare smartwatch met veel functies en een prettige draagcomfort. Telefoongesprekken die binnenkomen op je telefoon, kun je beantwoorden via het horloge dankzij de ingebouwde microfoon! Om oproepen te beantwoorden moet je smartwatch via Bluetooth verbonden zijn. De functie werkt alleen met Android-telefoons.

Ook kun je inkomende WhatsApp-berichtjes lezen vanaf het mooie AMOLED-display. Je hebt je telefoon dus bijna niet meer nodig. Verder biedt de Amazfit Verge een zeer goede batterijduur van zo’n vijf dagen. En met twaalf verschillende modi, kun je al je dagelijkse activiteiten meten en analyseren.

Mooi en goed afleesbaar AMOLED-scherm

Het ronde 1.3 inch AMOLED paneel zorgt ervoor dat de kleuren van het display spatten. De pixels worden individueel uitgeschakeld wanneer mogelijk met de AMOLED technologie. Dit is erg handig aangezien dit minder belastend is voor de batterij en het slimme horloge langer meegaat!

Dagen lang op één acculading

Met een accu van 390mAh kun je de wearable zo’n vijf dagen gebruiken en als je het horloge niet intensief gebruikt is een week ook te halen. De batterijduur is natuurlijk afhankelijk van hoe intensief je de smartwatch gebruikt. De bijgeleverde oplader is daarnaast gemakkelijk in gebruik. De Amazfit Verge is daarnaast ook in een korte tijd 100% opgeladen!

Twaalf modi voor sport en fitness

Dankzij de uitgebreide GPS ziet de blauwe Verge jou exacte locatie waardoor je je sportactiviteit kunt opnemen. Hierbij heb je keus uit twaalf verschillende sporten, waaronder: hardlopen, wandelen, fietsen, klimmen, tennis en skieën. Het horloge heeft een IP68-certificering maar zwemmen wordt echter afgeraden.

Compatibel met:

 • Android 4.4 en hoger
 • iOS 9.0 en hoger

Geschikte telefoons en tablets

De Huami Amazfit Verge Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huami Amazfit Verge Blue

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-12-04

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Blauw
  Verwisselbare band Nee
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 45 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Engels

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 43 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 43 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12.6 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 4.2

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.3 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 390 mAh
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja