Huami Amazfit Pace Black

5 sterren
10
Fantastisch
1 geverifieerde klantreview
Online: 2-4 werkdagen
Winkels: 2-4 werkdagen
Productafbeelding van de Huami Amazfit Pace Black
Productafbeelding van de Huami Amazfit Pace Black
Productafbeelding van de Huami Amazfit Pace Black
Productafbeelding van de Huami Amazfit Pace Black

Klanten zijn blij met:

 • 1.34 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

110,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Huami Amazfit Pace Black

Huami Amazfit Pace Black

De Huami Amazfit Pace Black is een sportieve smartwatch die ook fungeert als Fitness Tracker. Deze smartwatch heeft ook echt de look van een normaal horloge, met een ronde body, maar ziet er tegelijkertijd modern en sportief uit.

Deze Amazfit Pace is uitermate geschikt voor het bijhouden van je fitness activiteiten en slaapritme. Daarnaast beschikt ie over slimme notificaties, zodat je je smartphone lekker in je zak kan houden. Deze multifunctionele gadget fungeert als horloge, kompas, fitness tracker, wekker en nog veel meer.

Sportactiviteiten bijhouden

Ongeacht welke sport helemaal jouw ding is, zal deze Amazfit Pace een fijne compagnon zijn. Hardlopen, fietsen, wandelen, mountainbiken, klimmen, triathlon, deze smartwatch is slim genoeg om al deze activiteiten bij te kunnen houden. Deze informatie kun je allemaal importeren en bijhouden in de populaire Strava-app.

Koppeling met smartphone

Wat erg fijn is aan de Amazfit Pace is dat je hem gemakkelijk kan koppelen aan je iOS- of Android-apparaat, maar dat je tegelijkertijd geen smartphone bij je hoeft te hebben om gebruik te maken van de smartwatch. Dankzij 4 GB opslag kun je gemakkelijk muziek opslaan op de Pace, en dankzij GPS houdt ie je activiteiten ook bij als je smartphone niet in de buurt is.

Compatibel met:

 • Android 4.4 en hoger
 • iOS 9.0 en hoger

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Huami Amazfit Pace Black:

10
1 geverifieerde review
5 sterren
Fantastisch
 • Scherm: 10
 • Batterijduur: 10
 • Prijs/kwaliteit: 10
 • Design: 10
 • Functionaliteiten: 10

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Huami Amazfit Pace Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huami Amazfit Pace Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2018-04-10

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 53.7 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Engels

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 45,7 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 45,7 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12,7 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 4.0

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.34 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Nee

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 280 mAh
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja