Huami Amazfit Bip White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip White
Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip White
Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip White
Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip White

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Huami Amazfit Bip White is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Huami Amazfit Bip White

Huami Amazfit Bip White

Huami biedt met de Amazfit Bip White een interessante smartwatch voor de persoon die van sporten houdt. Dit horloge biedt onder andere verschillende mogelijkheden om gebruikt te worden tijdens een work-out. Zo kun je je stappen bijhouden, je routes tracken of kijken hoe goed je slaapt.

Accuduur van meer dan 30 dagen

Dit slimme horloge biedt een accuduur van meer dan 30 dagen bij gemiddeld gebruik, Huami noemt zelfs 45 dagen. Als je verschillende functies uitschakelt kun je zo’n vier maanden op één acculading doen. Opladen doe je met de bijgeleverde oplader, waardoor het horloge snel weer vol is.

Scherm van 1.2 inch

De Amazfit is uitgerust met een scherm van 1.2 inch, waarop je alle benodigde informatie in een oogopslag kunt zien. Hierbij kun je denken aan het aantal gezette stappen, de tijd of je hartslag. Daarnaast kun je ook binnenkomende notificaties zien als je telefoon met het horloge is verbonden via Bluetooth.

Ingebouwde GPS-module

De Amazfit Bip Black is uitgerust met een ingebouwde GPS-module. Hierdoor wordt je route precies vastgelegd zoals jij ‘m aflegt. Dit kan lopend zijn, rennend of bijvoorbeeld op de fiets. Doordat GPS aanwezig is, hoef je niet met je telefoon in je broekzak te sporten en dat scheelt weer gewicht!

Te gebruiken in de regen

Dit slimme horloge van Huami beschikt over een IP68-certificering, wat betekent dat deze beter tegen stof en water kan. Zo kun je het horloge even afspoelen onder de kraan na een hardloopsessie, maar ook gewoon gebruiken in een regenbui. Ook is de kast volledig dicht, waardoor stof geen kans heeft.

Omhouden tijdens je slaap

Ook kun je dit horloge makkelijk omhouden tijdens je slaap, aangezien het horloge registreert hoe je slaapt. Niet alleen hoelang je geslapen hebt wordt bijgehouden, maar ook wanneer je diep hebt geslapen of juist niet. Alle info over jouw nacht check je op je smartphone via de app.

Compatibel met:

 • Android 4.4 en hoger
 • iOS 8.0 en hoger

Geschikte telefoons en tablets

De Huami Amazfit Bip White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huami Amazfit Bip White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2018-04-10

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Wit
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 32 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Engels

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 240 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 25 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 13 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 4.0

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.28 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 176x176 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 190 mAh
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja