Huami Amazfit Bip Orange

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip Orange
Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip Orange
Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip Orange
Productafbeelding van de Huami Amazfit Bip Orange

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Huami Amazfit Bip Orange is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Huami Amazfit Bip Orange

Huami Amazfit Bip Orange

De Huami Amazfit Bip is een betaalbare smartwatch met een zeer lange batterijduur en zit boordevol handige functies. Zo meet de fitnesstracker bijvoorbeeld je hartslag, verbrande calorieën en slaap. Ook kun je uitgebreide analyses van je sportactiviteiten bekijken. Dankzij een IP68-certificatie, is de accessoire bestand tegen stof en water.

Uitstekende accuduur

Het grootste voordeel van de Amazfit Bip is de lange accuduur van zo’n 45 dagen. Uiteraard verschilt dit per persoon en hoe intensief je het slimme horloge gebruikt. Meet je bijvoorbeeld alleen je slaap en stappen, dan kan je de Bip zelfs vier maanden gebruiken op één acculading.

Geschikt voor hardlopen, fietsen en wandelen dankzij GPS

De Amazift Bip Orange beschikt over vier sportmodi met verschillende interfaces en functies. Hierdoor kun je uitgebreide analyses krijgen na het fietsen, hardlopen of wandelen. Ook kun je op basis van deze gegevens bepaalde doelen voor jezelf maken. En dankzij GPS-kies je gemakkelijk je hardloop- of fietsrondje.

IP68-certificatie: stof- en waterbestendig

Wat je ook doet, je kunt de Huami Amazfit vrijwel altijd dragen. Je kunt dus met een gerust hart douchen of in de regen sporten met het horloge nog om je pols. De activity tracker beschikt namelijk over een IP68-certificatie, hierdoor is hij beter bestand tegen stof en water.

Check berichtjes of neem telefoongesprekken aan

Zonder je telefoon erbij te pakken, kun je inkomende sms’jes, WhatsApp-berichtjes of notificaties van andere apps bekijken op het 1.2-inch touchscreen van je smartwatch. Ook kun je inkomende oproepen beantwoorden of weigeren. En als je te lang stil zit, krijg je een melding om in beweging te komen.

Analyseer je slaapritme

Dankzij de ingebouwde slaapmonitor krijg je met de Amazfit Bip een duidelijk inzicht over je slaapritme. Het horloge analyseert je totale slaap, diepe slaap, lichte slaap en wanneer je wakker wordt. Op basis van deze gegevens kun je je slaappatronen eventueel aanpassen.

Compatibel met:

 • Android 4.4 en hoger
 • iOS 8.0 en hoger

Geschikte telefoons en tablets

De Huami Amazfit Bip Orange is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huami Amazfit Bip Orange

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2018-04-10

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Blauw
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Oranje

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 32 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Engels

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 240 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 25 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 13 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 4.0

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.28 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 176x176 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 190 mAh
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja