Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S

Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S

De Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S is een backcover waarmee u uw telefoon niet alleen kunt beschermen, maar ook een geheel eigen uiterlijk kan meegeven. Dankzij het sterke kunststof materiaal beschermt het hoesje uw iPhone 6 of iPhone 6S tegen vallen en stoten. De leuke print geeft bovendien een unieke look aan uw smartphone, waardoor deze goed opvalt en u niet langer uw toestel verwart voor die van een ander. Door de handige uitsparingen aan de zijkanten blijven de knoppen en de camera gewoon beschikbaar. Zo levert u met dit beschermhoesje niets in op de functionaliteit van de iPhone 6 of 6S!

Geschikte telefoons en tablets

De Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Xccess Cover Be Free Apple iPhone 6/6S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw