Wileyfox Spark X Accu 3000 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Wileyfox Spark X Accu 3000 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Wileyfox Spark X Accu 3000 mAh

Uitgebreide beschrijving van de Wileyfox Spark X Accu 3000 mAh

De Wileyfox Spark X Accu 3000 mAh is een handige oplossing om er voor te zorgen dat je telefoon niet zonder power komt te zitten. Niemand zit er namelijk op te wachten dat je smartphone niet meer werkt door een lege accu. Deze originele accu van Wileyfox is speciaal voor de Wileyfox Spark X gemaakt. Hierdoor past hij perfect en is het omwisselen binnen een fractie van een seconde voor elkaar. De accu heeft een grote capaciteit van 3000 mAh. Op deze manier ben je altijd bereikbaar!

Specificaties Wileyfox Spark X Accu 3000 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 3000 mAh