Wileyfox Spark + Accu 2200 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Wileyfox Spark + Accu 2200 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Wileyfox Spark + Accu 2200 mAh

Uitgebreide beschrijving van de Wileyfox Spark + Accu 2200 mAh

De Wileyfox Spark + Accu 2200 mAh is een handige reserve accu voor je telefoon. Met deze originele batterij van Wileyfox hoef je nooit meer bang te zijn voor een smartphone met 0% batterij. Je kan eenvoudig en binnen een handomdraai de lege accu van de Wileyfox Spark + verwisselen voor de nieuwe. Zo heb je altijd genoeg power en kan je blijven WhatsAppen en internetten. De Wileyfox accu heeft een ruime opslagcapaciteit van 2200 mAh. Met deze batterij in je Wileyfox Spark Plus kan je dus weer even een tijdje vooruit. Ideaal!

Specificaties Wileyfox Spark + Accu 2200 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2200 mAh