Valenta Fashion Case Pocket Pink 01

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Valenta Fashion Case Pocket Pink 01

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Valenta Fashion Case Pocket Pink 01 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Valenta Fashion Case Pocket Pink 01

Valenta Fashion Case Pocket Pink 01

Deze pocket case van Valenta biedt de ideale pasvorm voor uw mobiele telefoon. Alle Valenta tasjes worden zorgvuldig handgemaakt waardoor uw telefoon goed in het tasje past en er niet zomaar uit zal vallen. Deze case biedt volledige bescherming en veiligheid waardoor u zich geen zongen hoeft te maken over beschadigingen aan uw telefoon. Het leren materiaal zorgt ervoor dat het tasje over een uitstekende kwaliteit beschikt. Naast de kwaliteit is ook de functionaliteit van groot belang. Het tasje kent een handig lus waarmee u uw telefoon eenvoudig uit het hoesje kan halen zodat u binnen een handomdraai weer de beschikking heeft over alle functionaliteiten van uw telefoon.

Specificaties Valenta Fashion Case Pocket Pink 01

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Roze