Valenta Fashion Case Pocket Black 18

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Valenta Fashion Case Pocket Black 18 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Valenta Fashion Case Pocket Black 18

Valenta Fashion Case Pocket Black 18

 

Wanneer u een mobiele telefoon aanschaft dan zult u merken dat er na geringe tijd al kleine beschadigingen komen waardoor het toestel er minder mooi uitziet dan voorheen. Na verloop van tijd stapelen die kleine beschadigingen zich op en op een gegeven moment is uw toestel echt aan vervanging toe. Natuurlijk wilt u dat moment zo lang mogelijk uitstellen, immers u wilt een goede mobiele telefoon zo lang mogelijk kunnen gebruiken! Valenta biedt al jarenlang erg goede universele Cases aan die kwaliteit combineren met een degelijke prijs. De Valenta 18 is voor middelgrote toestellen geschikt en heeft tevens een optreklipje waardoor u het toestel gemakkelijk uit de case kunt halen.

Specificaties Valenta Fashion Case Pocket Black 18

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart