USB Mini-Charger Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De USB Mini-Charger Black is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de USB Mini-Charger Black

USB Mini-Charger Black

Met deze USB Mini-Charger op zak bent u altijd verzekerd van een mogelijkheid om uw smartphone op te laden. De kleine oplader is compact, stijlvol zwart en eenvoudig mee te nemen in een rugzak, tas of broekzak. Bovenin deze accessoire  zit een USB-poort, waar u de computerkabel van uw telefoon in kunt doen. Op deze manier kunt u opladen aan een stopcontact, met de USB-kabel die u normaal voor de computer zou gebruiken. Ideaal, want nu is het enige wat u nodig heeft om te laden slechts een stopcontact!

Universeel

Deze USB Mini-Charger is geschikt voor elke mobiele telefoon die oplaadbaar is middels een USB-kabel. Deze kabel is niet bijgeleverd. Het betreft een Nederlandse stekker die in reguliere stopcontacten kan worden geplaatst. De lader is ook geschikt voor iPhone, iPad en iPod.

Geschikte telefoons en tablets

De USB Mini-Charger Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties USB Mini-Charger Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Acculader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart