Ultron Selfie Kit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Ultron Selfie Kit
Productafbeelding van de Ultron Selfie Kit

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Ultron Selfie Kit is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Ultron Selfie Kit

Ultron Selfie Kit

Voor vloggers en selfiefanaten is deze Ultron Selfie Kit een musthave. Het is bijna niet meer uit het straatbeeld te krijgen; mensen die, individueel of in groepen, selfies aan het maken zijn. En dan heb je nog de groep vloggers; mensen die hun dagelijkse bezigheden en avonturen op video vastleggen à la Enzo Knol. De Ultron Selfie Kit is een compleet pakket van accessoires die ervoor zorgen dat je selfie of vlog net even beter tot zijn recht komt. De selfie stok is uitschuifbaar tot één meter; waardoor grote oppervlakten, achtergronden of groepen perfect in beeld komen. Met de losse Bluetooth afstandsbediening kan je eenvoudig de camera van je smartphone op afstand bedienen. Dankzij een siliconen clip kan je de afstandsbediening op je selfie stick vastzetten. Met het statief en de universele smartphone houder is het mogelijk in verschillende posities je foto's en video's te maken. Ben je in het bezit van een GoPro camera? Dan is de Ultron Selfie Kit ook geschikt voor jou. Vanwege de GoPro Adapter is het mogelijk om de selfie stick te gebruiken met een GoPro!

Inhoud van de verpakking

 • Selfie stick
 • Universele smartphone houder
 • Bluetooth afstandsbediening
 • Statief
 • GoPro Adapter

Geschikte telefoons en tablets

De Ultron Selfie Kit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Ultron Selfie Kit

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2016-12-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart