Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit

Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit

De winters in Nederland lijken elk jaar wel weer kouder te worden en natuurlijk hoort bij de kou extra bescherming zoals handschoenen! Toch is er met de opkomst van de smartphone wel het één en het ander veranderd, zo wilt u natuurlijk ook bereikbaar zijn met temperaturen onder de nul! Het scherm van een smartphone is nou eenmaal bijna onmogelijk te bedienen met normale handschoenen, u zult dus in de kou uw handschoenen uit moeten doen om te communiceren met uw mobiele telefoon. Met deze Touchscreen Handschoenen hoeft dat niet meer, de topjes van de handschoen zijn net zo te gebruiken als de top van uw vinger! Nooit meer koude handen en onnodig problemen, met deze handschoenen kunt u altijd en overal uw mobiele telefoon gebruiken! Verder hebben de handschoenen een leuke zwart/wit uiterlijk waardoor het uiterlijk van de accessoire ook prima in orde is!

Geschikte telefoons en tablets

De Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Touchscreen Handschoenen Zwart/Wit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart/Grijs