TomTom Nike GPS Sportwatch+ White/Silver

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Nike GPS Sportwatch+ White/Silver

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De TomTom Nike GPS Sportwatch+ White/Silver is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de TomTom Nike GPS Sportwatch+ White/Silver

TomTom Nike GPS Sportwatch+ White/Silver

Wilt u tijdens het sporten informatie over de door u gelopen afstanden, uw snelheid en de door u verbrande calorieën? Dan is dit het product voor u! Deze sportwatch geeft u de meest nauwkeurige informatie doordat deze gebruik maakt van het TomTom GPS-signaal en van een Nike+ sensor. Hierdoor heeft u zowel binnen als buiten en zelfs zonder GPS-signaal nauwkeurige informatie. De sportwatch dient als een virtuele personal coach die inzicht kan bieden in uw hardloopgeschiedenis, herinneringen geeft van sportsessies en persoonlijke records bijhoud. Uw resultaten zijn zeer eenvoudig via social media te delen met uw vrienden. U krijgt ook toegang tot Nikeplus.com waar u gebruik kunt maken van Nike trainingsprogramma's. Hardlopen wordt een geheel nieuwe ervaring met deze sportwatch!  

Specificaties TomTom Nike GPS Sportwatch+ White/Silver

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit