TomTom Nike GPS Sportwatch Volt

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Nike GPS Sportwatch Volt

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De TomTom Nike GPS Sportwatch Volt is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de TomTom Nike GPS Sportwatch Volt

TomTom Nike GPS Sportwatch Volt

Bent u een fanatieke sporter of wilt u graag meer gaan sporten en heeft u een beetje extra motivatie nodig? Dan is deze sportwatch een onmisbare gadget voor u! Dankzij het GPS-signaal en de Nike+ sensor krijgt u zeer nauwkeurige informatie over de door u afgelegde afstand, uw snelheid en de door u verbrande calorieën. U krijgt ook toegang tot Nikeplus.com waar u gebruik kunt maken van Nike trainingsschema's en nieuwe hardlooproutes kunt ontdekken. Het delen van de resultaten op Facebook of Twitter kan zeer eenvoudig. Deze sportwatch is zeer gebruiksvriendelijk, u doet de sportwatch om uw pols en u kunt beginnen. Uiteraard is de sportwatch waterbestendig waardoor u ook met slecht weer gebruik kunt maken van de sportwatch. 

Specificaties TomTom Nike GPS Sportwatch Volt

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Groen