TomTom Nike GPS Sportwatch Black/Anthracite

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Nike GPS Sportwatch Black/Anthracite

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De TomTom Nike GPS Sportwatch Black/Anthracite is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de TomTom Nike GPS Sportwatch Black/Anthracite

TomTom Nike GPS Sportwatch Black/Anthracite

Deze sportwatch is ontstaan uit een samenwerking tussen TomTom en Nike met als resultaat de meest nauwkeurige sportwatch die op dit moment te verkrijgen is. De sportwatch beschikt over een GPS-signaal van TomTom en een Nike+ sensor waardoor u onder andere informatie over de snelheid en afstanden van uw sportsessie kunt bijhouden, zelfs als het GPS-signaal weg zou vallen. De sportwatch houdt uw afstanden, tijd, tempo en aantal verbrande calorieën tijdens een sportsessie bij. U krijgt tevens toegang tot Nikeplus waar u nieuwe routes kunt ontdekken, persoonlijke doelen kunt instellen en gebruik kunt maken van Nike trainingsschema's. Het is erg eenvoudig om uw resultaten te delen op social media waardoor u een extra motivatie krijgt om topresultaten te behalen.  

Specificaties TomTom Nike GPS Sportwatch Black/Anthracite

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart/Grijs