TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Red

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Red

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Red is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Red

TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Red

Een onmisbare gadget voor de fanatieke sporter of de sporter die wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Deze sportwatch van TomTom en Nike geeft zeer nauwkeurige informatie over de door u afgelegde afstanden, snelheid en aantal verbrande calorieën. Uw resultaten kunt u zeer eenvoudig delen via social media waardoor u extra gemotiveerd zult zijn topresultaten neer te zetten. De sportwatch heeft ook een herinnneringsfunctie die afgaat als er een langere tijd geen hardloopsessie is vastgelegd. De sportwatch dient als een persoonlijke coach die herinneringen stuurt over hardloopsessies en uw hardloopgeschiedenis en persoonlijke records bijhoudt. U krijgt zelfs een 'Attaboy" als u een persoonlijk record loopt.   

Specificaties TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Red

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Rood