TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Blue Glow

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Blue Glow

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Blue Glow is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Blue Glow

TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Blue Glow

Deze sportwatch maakt gebruik van het TomTom GPS-signaal en van een Nike+ sensor waardoor u altijd over de meest nauwkeurige informatie van de door u gelopen afstanden, verbrande calorieën en snelheid beschikt. Deze sportwatch dienst als digitale personal coach die herinneringen geeft van hardloopsessies, uw records bijhoud en hardloopgeschiedenis kan weergeven. De sportwatch is zeer degelijk en natuurlijk waterbestendig waardoor u ook tijdens slecht weer gebruik kunt maken van de sportwatch. Via Nikeplus.com kunt u eenvoudig persoonlijke doelen opstellen, nieuwe routes bij u in de buurt ontdekken en gebruik maken van Nike trainingsschema's. Het delen van uw resultaten op Facebook en Twitter is zeer eenvoudig. Deze sportwatch zorgt ervoor dat u het meeste uit uw sportsessie haalt.   

Specificaties TomTom Nike GPS Sportwatch Anthracite/Blue Glow

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart