TomTom HighSpeed Multi-Charger

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom HighSpeed Multi-Charger

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto

Uitgebreide specificaties

De TomTom HighSpeed Multi-Charger is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de TomTom HighSpeed Multi-Charger

TomTom HighSpeed Multi-Charger

 

Wanneer u binnen geringe tijd al uw toestellen en uw tablets wil opladen dan is deze TomTom Highspeed Multi-Charger ideaal! De accessoire heeft verschillende eigenschappen waar u de vruchten van kunt plukken. Zo heeft de Highspeed Multi-Charger naast de standaard USB poorten ook een 2.1 Amp uitgang waardoor u bijvoorbeeld tablets extra snel kan opladen, deze hebben vaak een grote accu dus dat is dan wel zo handig! Als u met de hele familie op reis gaat is deze accessoire natuurlijk ideaal, zo beschikt de hele familie over genoeg stroom om de reis door te komen! De TomTom HighSpeed Multi-Charger maakt gebruik van uw sigarettenaansteker om stroom te leveren voor deze accessoire. Let wel goed op, de kabel waarmee stroom naar uw mobiele telefoon wordt geleverd moet in een USB Poort gestoken worden, dit moet dus wel passen!

Specificaties TomTom HighSpeed Multi-Charger

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart