TomTom Hands-Free Car Kit MicroUSB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Hands-Free Car Kit MicroUSB

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met ingebouwde speaker
 • Verbindt met 1 toestellen

Uitgebreide specificaties

De TomTom Hands-Free Car Kit MicroUSB is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de TomTom Hands-Free Car Kit MicroUSB

TomTom Hands-Free Car Kit MicroUSB

 

 

Wanneer u beschikt over een toestel met microUSB dan is deze Car Kit de ideale keuze voor uw toestel! TomTom staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit die dit bedrijf levert, tevens biedt het bedrijf de klant vaak extraatjes waardoor de producten van TomTom als goed worden beschouwd. Reist u vaak over dezelfde wegen dan heeft u natuurlijk geen navigatie nodig en dat scheelt weer in de portemonnee, zo hoeft u geen extra navigatie aan te schaffen.

Dagelijks gebruik

De TomTom Car Kit voor microUSB toestellen is een must-have voor mensen die veel kilometers maken maar wel vertrouwd zijn met de omgeving. U wilt gewoon ook in de auto bereikbaar blijven voor de omgeving en u niet meer in een sociaal isolement bevinden wanneer u in uw auto rijdt.  Ook wanneer u geen zin in heeft in een eventueel gesprek is de Car Kit handig, er zit namelijk een inkomend gesprek weigerknop op. Dankzij Bluetooth kunt u ook van een afstand gebruik maken van de Car Kit, zo kunt u uw telefoon gewoon in de broekzak houden!

Specificaties TomTom Hands-Free Car Kit MicroUSB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Plug&Play
  Geluidsversterking Ingebouwde speaker
 • Connectiviteit

  Aantal te pairen toestellen 1