TomTom Hands-Free Car Kit iPhone

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de TomTom Hands-Free Car Kit iPhone

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met ingebouwde speaker
 • Verbindt met 1 toestellen

Uitgebreide specificaties

De TomTom Hands-Free Car Kit iPhone is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de TomTom Hands-Free Car Kit iPhone

TomTom Hands-Free Car Kit for iPhone

 

 

 

Wanneer u veel reist is het natuurlijk een must om goed bereikbaar te blijven ook wanneer u zich in de auto bevindt. Een vertrouwde autohouder is dan erg handig en TomTom heeft precies dat te bieden. Solide en met handige eigenschappen bewijst deze accessoire wederom hoe handig een autohouder kan zijn! Met de 2 Watt speakers en ruis verminderende technieken bent u goed te verstaan en kan de ander uw boodschap ook zonder problemen ontvangen. Last van een lege batterij? Niet met deze accessoire! Uw telefoon laadt namelijk automatisch op.

Uw iPhone in vertrouwde handen

Wanneer u veelal dezelfde tripjes maakt over dezelfde wegen is navigatie eigenlijk overbodig, daarom kiest u deze Car Kit, dat scheelt weer in de kosten. Deze TomTom autohouder is speciaal ontworpen voor iPhones, zo weet u zeker dat uw favoriete telefoon in vertrouwde handen is! Dankzij de Bluetooth connectie kunt u eenvoudig telefoontjes weigeren of accepteren en met een goede kwaliteit hands-free bellen, voordelen te over! 

Specificaties TomTom Hands-Free Car Kit iPhone

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Plug&Play
  Geluidsversterking Ingebouwde speaker
 • Connectiviteit

  Aantal te pairen toestellen 1