Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

29,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

Of je nu studeert, aan het werk bent, of zelfs maar een dutje probeert te doen - je brein is continu bezig. Daniel Kahneman omschrijft in Thinking, Fast and Slow hoe je hersenen nadenken en hoe je je nog bewuster wordt van waar je brein eigenlijk mee bezig is. Misschien ben je je er niet zo bewust van, maar volgens de theorie van Kahneman bestaan er twee denksystemen in je brein: Systeem 1 is snel en intuïtief, waar Systeem 2 juist doelbewuster en trager beweegt. Deze twee denkwijzen beïnvloeden je keuzes op verschillende manieren, en met de tips van Kahneman leer je je gedachten in steeds betere banen leiden. Hier kun je uiteraard volop je voordeel mee doen - niet alleen binnen je carrière, maar ook in je privéleven!

Specificaties Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

 • Algemeen

  Aantal paginas 512
  Taal Engels

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit