The Seven Habits of Highly Effective People - Stephen R. Covey

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

27,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de The Seven Habits of Highly Effective People - Stephen R. Covey

Stephen R. Covey is al jaren een fenomeen op het gebied van zelf-ontwikkeling. Deze expert op het gebied van leiderschap en zelfontplooiing heeft met zijn Seven Habits van een framework een waar fenomeen gemaakt. Met zeven simpele stappen biedt Covey je de handvatten om alles gedaan te krijgen - zowel op de werkvloer, als daarbuiten. Het is dan ook geen wonder dat The Seven Habits al jarenlang in allerlei best-sellerlijsten voorbij komt, en verscheidene andere auteurs van inspirerende boeken (Denk bijvoorbeeld aan Tony Hsieh of Ken Blanchard) erg dankbaar zijn voor Covey's tips. Stephen R. Covey laat met voorbeelden uit zowel de privé-sfeer als uit zijn ervaring als bedrijfsleider zien hoe je met zeven stappen je tijd effectiever indeelt en je zelfs de meest ambitieuze plannen voor elkaar krijgt.

Specificaties The Seven Habits of Highly Effective People - Stephen R. Covey

 • Algemeen

  Aantal paginas 391
  Taal Engels

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit