Superfreakonomics - Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

29,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Superfreakonomics - Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

Suprefreakonomics is het vervolg op Freakonomics, ook van Steven Levitt en Stephen J. Dubner. Wederom leggen ze in dit boek uit hoe allerlei economische fenomenen ons dagelijk leven helpen vormen - ook wanneer je het niet verwacht. Door de creatieve verbanden, vaak met een sociologische inslag, te combineren met hun vlotte taalgebruik, is Superfreakonomics een ontzettend leuk boek om te lezen. Natuurlijk valt hier ook veel uit te leren: met dank aan Levitt ga je je leven eens van een heel andere kant bekijken! Het voordeel aan Superfreakonomics tegenover andere boeken over economie is dat Levitt en Dubner in dit boek niet alleen theorieën en cijfers opdreunen, maar theorieën met gedegen wetenschappelijke onderbouwing in de context plaatsen. Zo komen economische en sociale fenomenen opeens helemaal tot leven.

Specificaties Superfreakonomics - Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

 • Algemeen

  Aantal paginas 288
  Taal Nederlands

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit