Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S

Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S

De Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S is een stevige backcover voor je iPhone. Deze cover heeft Spigen uitgerust met hun speciale Air Cushion Technology. Zo is je smartphone altijd optimaal beschermd tegen stoten en valpartijen. Daarbij heeft het hoesje een rand aan de voorzijde waarmee je ook je display beschermt tegen krassen. Ditzelfde geldt voor de camera; zo heeft Spigen met alles rekening gehouden. De flexibele case is gemaakt van TPU. Dit is een soort rubberachtige kunststof die niet alleen flexibel is, maar ook duurzaam en erg stevig. Daarbij heb je een extra stevige grip op de backcase door het handige patroon op de achterkant. Dankzij de goede bescherming van dit hoesje blijft de buitekant van je iPhone 6S of iPhone 6 langer mooi.

Geschikte telefoons en tablets

De Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Spigen Capsule Case Black Apple iPhone 6/6S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart