Sony WH-XB900N Black

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

148,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Sony WH-XB900N Black alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Sony WH-XB900N Black in huis.

Beschrijving van de Sony WH-XB900N Black

Sony WH-XB900N Black

Uitgevoerd in stijvol matzwart is dit de WH-XB900N van Sony. Een headset die alles heeft wat je van een luxe headset mag verwachten. Met het touchpad op de oorschelp kun je volume harder en zachter zetten, oproepen opnemen, naar het volgende nummer, pauzeren en hervatten en nog veel meer. Sommige instellingen kun je zelfs eigenhandig instellen! 

Noise-canceling

Als je veel reist of simpelweg van rust houdt, probeer dan eens de noise-canceling van de WH-XB900N. Deze actieve noise canceling produceert tegengeluid voor alle zoemende en suisende geluiden die je om je heen hoort. Hierdoor heb je daar met de oorschelpen op helemaal geen last van. Ideaal in het vliegtuig, in de bus of trein of als je werkt in een lawaaiige omgeving. Waarschuwing: als je dit gewend bent wil je nooit meer terug! 

Draagcomfort

Sony maakt behalve hele goed klinkende hoofdtelefoons ook headsets die uitblinken als het gaat om draagcomfort. De schelpen zijn van imitatieleer aan de binnenkant en zijn gevuld met zacht schuim waardoor de koptelefoon heerlijk zit. Dat klinkt als een open deur, maar er zijn genoeg soortgelijke modellen op de markt die lang niet zo goed dragen als de WH-XB900N. 

Draadloze headset

Eén van de eigenschappen die de Sony WH-XB900N zo fijn maakt is dat de headset draadloos werkt via Bluetooth. Als je liever een kabel hebt dan kan dat gewoon, maar de meeste gebruikers luisteren draadloos. Met de Bluetooth verbinding ben je mobiel in bewegingen en dat maakt de headset ook beter geschikt voor dingen als reizen en sporten. Snel een Bluetooth-verbinding opzetten kan met NFC waardoor je met één tik bijvoorbeeld je telefoon verbindt met je koptelefoon. 

Geschikte telefoons en tablets

De Sony WH-XB900N Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony WH-XB900N Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Type Over ear
  Kabellengte 120 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 254 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 101 dB
  Noise Canceling Ja