Sony WH-XB900N Blue

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Winkels: 2-4 werkdagen

Verkoopprijs

148,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Sony WH-XB900N Blue

Sony WH-XB900N Blue

De Sony WH-XB900N Blue is een elegante en gestroomlijnde draadloze headset met Noice Canceling. Deze koptelefoon is ontworpen voor langdurig luisteren en dus erg geschikt voor tijdens werk. Heb je even geen zin meer om te luisteren? Dan vouw je de headset eenvoudig op een neem je hem gemakkelijk mee.

Batterij en opladen

De Sony WH-XB900N Blue beschikt over een grote batterij met een lange accuduur. De accu gaat circa dertig uur mee. Is je koptelefoon bijna leeg? Dan laadt je hem snel weer op met de snellaadfunctie. Met sléchts tien minuten opladen kan je weer een uur lang luisteren. Het duurt ongeveer vier uur om de headset volledig op te laden. Zo geniet je lang van je favoriete muziek.

Krachtig geluid

Deze draadloze koptelefoon is voorzien van de EXTRA BASS technologie van Sony. Dit zorgt voor een diep en krachtig geluid. Voeg meer dimensie toe aan je muziek door de extra bas. De Sony WH-XB900N Blue zorgt voor een goede luister ervaring.

Gebruikersgemak

Deze headset beschikt over verschillende functies die jouw gebruikerservaring verbeteren. Zo kan je met behulp van de Quick Attention functie snel met anderen praten. Je hoeft daarvoor alleen maar je hand op je rechter oor te leggen en het volume wordt automatisch lager. Erg handig als iemand even snel wat tegen je wil zeggen. Haal je hand weer weg om weer verder te luisteren. Naast deze functie pas je via het aanraakscherm ook eenvoudig het volume aan of ga je naar het volgende nummer.

Wat zit er in de doos:

 • Sony WH-XB900N Blue
 • USB-C oplaadkabel
 • Audiokabel

Specificaties Sony WH-XB900N Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Type Over ear
  Kabellengte 120 cm
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 254 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2
 • Bediening

  Bedieningsfuncties Afstandsbediening, Noise cancelling, Opnemen / ophangen, Volumeregeling
  Touchpad bediening Ja
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 101 dB
  Noise Canceling Ja