Sony WH-H910N Black

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

adviesprijs 300,00

228,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Sony WH-H910N Black alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Sony WH-H910N Black in huis.

Beschrijving van de Sony WH-H910N Black

De Sony WH-H910N is gemaakt voor de echte audiofielen. Deze koptelefoon ziet er niet alleen strak en luxe uit, maar geeft ook prachtig geluid. Bovendien is deze Sony-hoofdtelefoon voorzien van noise cancelling zodat je je hemaal afsluit van omgevingsgeluiden.

Active Noise Cancelling

De koptelefoon dempt omgevingsgeluiden en ruis dankzij de Active Noise Cancelling. Zo heb je geen last van huilende baby’s in het vliegtuig en kun je rustig zitten lezen zonder je aandacht te verliezen. Je geniet dus optimaal van je favoriete muziek.

Opgaan in je muziek

De koptelefoon speelt Hi-res audiobestanden af: zo ontgaat geen detail je en kun je helemaal opgaan in jouw lievelingsmuziek. Ook heb je toegang tot de Sony Headphones Connect app. Met deze app kun je de geluidsweergave personaliseren en zelf een equalizer instellen. Zo hoor je je muziek écht zoals jíj het wilt.

Goede accu

De accu kan, als deze volledig opgeladen is, tot wel 35 uur meegaan. Als je noise cancelling aanzet, is dit tot 30 uur. Als je elke dag een paar uurtjes muziek luistert, kun je dus zo een week zonder opladen. Super handig, want wat is er nu vervelender dan een lege accu!

Snelle verbinding

Je verbindt je telefoon met de koptelefoon via Bluetooth. Zo kun je draadloos van je muziek genieten. Extra handig is dat deze hoofdtelefoon is uitgerust met NFC-technologie. Als je je telefoon dan even tegen de koptelefoon aantikt, verbindt deze automatisch met Bluetooth.

Handige knoppen

Dankzij de handige knoppen bij de oorschelpen, hoef je je telefoon er niet meer bij te pakken om muziek te kunnen afspelen. Klik om een nummer over te slaan, te pauzeren of om een inkomend telefoongesprek op te nemen. Handig handsfree!

Geschikte telefoons en tablets

De Sony WH-H910N Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sony WH-H910N Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Vouwbaar Ja
  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Type Over ear
  Kabellengte 120 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 251 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0
  Aantal te pairen toestellen 1

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Accu

  De snellaad-functie zorgt ervoor dat de accu van je toestel sneller is op te laden. Hiervoor is dan ook een aparte snellader nodig.

  Snelladen Ja

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 35 uur
 • Aansluitingen

  3.5mm audio connector Ja
  USB-C Ja
 • Bediening

  Bedieningsfuncties Afstandsbediening, Noise cancelling, Opnemen / ophangen, Volumeregeling
  Fysieke knoppen bediening Ja
  Spraakbesturing Ja
  Touchpad bediening Ja
 • Audio

  Hi-res audio Ja
  Maximale frequentiebereik 40.000 Hz
  Minimale frequentiebereik 5 Hz
  Noise Canceling Ja